Arrangementer



Århus

Mandag den 7 -18. december.
Alle dage fra 16-18.
Stilhed og sang: Ved Stilhedens sten i Forstbotanisk have.
Alle som har lyst kan komme og være stille og helt personligt synge Dejlig er Jorden og dediker den til håbet for jordens fremtid.

Søndag den 6. december.
Dejlig er Jorden 
Sted: Dybdeterapeutisk institut, Kystvejen 5. Plads til 150 personer. Tid 19-20.30. Meditation, sang, musik og stilhed. Arrangør: Louise Svane og Søren Haug
Onsdag d. 9 december. kl. 20-21
Dybdeterapeutisk institut, Kystvejen 5
Fællesmeditation med sang ved Louise Svane
 
Onsdag d. 16 december kl. 20-21
Dybdeterapeutisk institut, Kystvejen 5
Fælles julemeditation med sang ved Louise Svane
 

København

11 -13. december. Decembersangen. Der er planlagt en gruppe i København og en i Jylland. http://www.singtheearth.com/Danmark.html.
 
11. december. kl. 20-24
Være med til en fordybende og fornyende aften i Natkirken i Vor Frue kirke, København. En række udvalgte personer giver deres bidrag til jorden. Blandt disse er den verdensberømte "Teori U" violinist Miha Pogacnik, instruktørn i "Sacred dance" Anja Worsøe Reiff, Den aktuelle keramiker Louise Birch Sørensen og sangerinderne Frida Asmussen og Mette Juhl. man kan komme og som man vil - der er gratis entré. Mere information: www.unfoldingfieds.org


Nørresundby

11 -13. december. Decembersangen. Der er planlagt en gruppe i København og en i Jylland. http://www.singtheearth.com/Danmark.html.
 
Skødstrup
 
Dejlig er jorden er sat i gang i min børnehaveklasse. Sangen synges hver dag i december måned. Pakkerne til pakkekalenderen ligger i en luftballon hvor ballonen er jordkloden. Vi tænder et lille lys hver dag og tænker gode tanker - en kort lille stillestund. Vi synger sangen for forældrene og til fællesamling. Budskabet er nået til Skødstrup.
 
Ø. Hurup
 
Søndag den 6 december kl. 14-16
Julemeditation i Klinik Lyset, i andledning af klimatopmødet vil vi sende lys til dette og tænde lys for fred og kærlighed i verden. Alle er velkomne. Læs mere på www.kliniklyset.dk Tilmelding pr. tlf eller mail. Anna Lund, klinik lyset, Selle Gården vest, 56, Ø. Hurup, 9560 Hadsund. Tlf: 25784427.

Ginnerup
 
På væksthøjskolen www.vhd.dk synges der hver dag til morgensamlingen, og den første sang er Dejlig er Jorden. Søren Hauge holdt foredrag onsdag aften d. 9.12 og gjorde opmærksom på projektet og alle deltager synes det var et fantastisk godt initiativ og ville gerne støtte op omkring det. Der blev sunget  i fællesskab 9.12 - 20.12.


Jan Mejer Dtp & Webdesign  | janmejer@hotmail.com