Model af den klassiske, gule Lissabon-sporvogn, som stadigvæk kører i byens gamle kvarterer. Modellen er fremstillet af en lokal producent, Amarélis, og Frisporet er ene-importør af disse modeller. Atter på lager! Sporvejen i Lissabon er smalsporet (900 mm), og derfor er sporvognen også smalsporet (sporvidde 12 mm = TT), men modellen er uden motor (med letløbende hjul). Brug den som souvenir-model - eller ombyg den med spor N-undervogn. I Spor og baner nr. 29 er der en artikel om nem motorisering af sporvognen til 9 mm-spor.

Modeltog

Lissabon-sporvogn, skala 1:87, dummy uden motor.

Lissabon-sporvogn af metal og kunststof. Uden motor, men med strømaftager (dummy) og letløbende hjul. Med glas og indretning. Destinationsskilte påtrykt. Nydelig model af de klassiske sporvogne.
 
I Spor og baner (nr. 29) er der en artikel om motorisering af sporvognen til 9 mm spor.
 
What do you want to do ?
New mail
Model af Lissabons klassiske og velkendte, gamle sporvogne. Gul/hvid model med gråt tag, påmonteret trolleystang (u. funktion), letløbende hjul, passende til spor TT (sporvidde 12 mm). Modellen kan dog nemt ombygges til en undervogn fra spor N (9 mm) med en akselafstand på 24 mm. Jeg har brugt en Fleischmann Piccoli-model af E 69, men Halling i Østrig har også egnede undervogne.
Nydelig model med destinationsskilte, sæder, 'glas' og 'kofangere'. Genoplev Lissabons charme med denne model. Føres kun af FRISPORET. Vi importerer dem direkte fra producenten i Portugal.
Ved at sammenbygge to modeller kan man fremstille de længere bogievogne med otte eller ti vinduer pro side.
 
What do you want to do ?
New mail
Producent: Amarélis, Portugal
175,00 149,00 DKK
stk.
Lissabon-sporvogn, skala 1:87, dummy uden motor.
Frisporet | CVR: 25006895 | Fåborgvej 2, 5762 Vester Skerninge - Danmark | Tlf.: 26 15 25 50