WEBSHOP

 

 
 

Om Frisporet

OBS! Frisporet har fået nyt kontonummer og bankforbindelse. Det nye nummer er:
 
9860 - 00 00 76 54 81
(Folkesparekassen)
 
Du har også mulighed for at betale via Mobile Pay - 26 15 25 50 -
men husk i givet fald at anføre, hvad din bestilling drejer sig om.
  
Normalt bliver pakker sendt med GLS, med mindre du ønsker dem sendt med Post Nord. 
  
Der er kommet nye udgaver af Chevrolet Bel Air - Olsen Bandens bil - enten som ny, flot model med hvide dæksider og tagbagagebærer, eller også som slidt og rustmalet vogn - også med tagbagagebærer og autentiske nummerplader. Figurerne af Olsen Banden er atter på lager - nu med rabat i prisen.
 
Der er også nye oplag af Bedford A-snuderutebiler fra DSB og Opel Blitz-rutebiler fra Odsherred-banen. De fås kun HER. Det samme gælder den hyggelige, fine model af Lissabon-sporvognen (uden motor, 12 mm sporvidde).
Jeg har også supergode tilbud på de grønne SZD-sovevogne fra ruten København-Moskva (epoke IV-V). Slutteligt skal jeg beklage den dårlige hjemmeside og de stamoplysninger, der er på den. Desværre kan jeg ikke længere rette i disse oplysninger, så derfor er den rette bankforbindelse den, der er anført ovenfor (9860 - 0000 76 54 81 - Folkesparekassen).
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

NYE BILER på hjemmesiden

Så er der lagt nye bilmodeller på hjemmesiden - flere, nye personbiler og last/varevogne. Her skal blot fremhæves den helt nye model af en fisketransportbil på basis af Bedford S - Frisporets modeller af Bedford S er de eneste på markedet. Blandt nyhederne er også VW 1200, VW T 1 og en Ford Consul 315 Coupé - samt ikke at forglemme OHJ-rutebilen og Citroën U 23-rutebilen - en meget charmerende model.
Forårets nyhed nr. 1 er velnok det fine, spinkle byggesæt af den legendariske grønthøster fra TAARUP Maskinfabrik i Kerteminde - et 3D-printet byggesæt inkl. transfers, nemt at samle.
Bemærk venligst det nye bankkontonummer - 9860 - 00 00 76 54 81 (Folkesparekassen). God fornøjelse med kigget!
 
 
Spor og baners nyeste særhæfte, "Sporvognene på Østerbro 1865-1969", er snart udsolgt. Det er et digert hæfte eller rettere en bog med over 200 billeder, kort og illustrationer fra denne bydel - udelukkende med fokus på sporvognene, gadebilledet og storbyens trafik. Teksten er krydret med en masse anekdoter, lokalhistorie og personlige oplevelser. Hovedparten af de 200 billeder har aldrig været offentliggjort før. En bog for alle, der holder af sporvogne, storbyens trafik og Østerbro!
 
 
What do you want to do ?
New mail
Frisporet | CVR: 25006895 | Odensevej 98 B, Hjallese, 5260 Odense S - Danmark | Tlf.: 26 15 25 50