WEBSHOP

 

 
 

Om Frisporet

FRISPORETs hjemmeside er atter i gang - indtil videre i den gamle form. I løbet af sommeren vil den opstå i nyt og bedre snit.
 
Der vil komme nye udgaver af Chevrolet Impala - Olsen bandens bil - enten som ny, flot model med hvide dæksider og tagbagagebærer, eller også som slidt og rustmalet vogn - også med tagbagagebærer. Ligeledes vil der komme nye oplag af DSB-snuderutebilerne.
Hav tålmodighed lidt endnu.

Nye modeller af Matra Rancho og Morris Bindingsværk i 1:87. Biludstilling på Fruens Bøge Station

Spor og baners nyeste særhæfte, "Sporvognene på Østerbro 1865-1969", er nu udkommet. Det er et digert hæfte eller rettere en bog med over 200 billeder, kort og illustrationer fra denne bydel - udelukkende med fokus på sporvognene, gadebilledet og storbyens trafik. Teksten er krydret med en masse anekdoter, lokalhistorie og personlige oplevelser. Hovedparten af de 200 billeder har aldrig været offentliggjort før. En bog for alle, der holder af sporvogne, storbyens trafik og Østerbro!
Der er en mindre biludstilling på Fruens Bøge Station. Det er mine 1:43,5-modeller, der er udstillet. Det drejer sig om hverdagens biler - Volvo, Opel, Renault, Citroën, Morris Bindingsværk, Simca, Fiat m. gasgenerator, Gaz og andre bilmodeller, i alt ca. 35 styk. Der er også to modeller i skala 1:12 - Morris 1000 Cabriolet og Citroën DS 19. Kig ind til værten Kåre Loll og nyd kaffen og den gode stemning i den fredede station. Min bog "Dengang vi fik bil" er til salg i caféen.
 
Jeg har mange andre biler på lager, men det er meget tidskrævende at lægge dem på hjemmesiden, så derfor ser du kun "toppen af isbjerget". Du er altid velkommen til at ringe/maile til mig, hvis du søger en bestemt model - jeg har gode forbindelser specielt til tyske leverandører og specialister og kan meget ofte hjælpe med udgåede modeller (kun i H0!).
   
Med venlig hilsen,
Flemming Søeborg
Frisporet | CVR: 25006895 | Odensevej 98 B, Hjallese, 5260 Odense S - Danmark | Tlf.: 26 15 25 50