WEBSHOP

 

 
 

Om Frisporet

OBS! Frisporet har fået nyt kontonummer og bankforbindelse. Det nye nummer er:
 
9860 - 00 00 76 80 30
(Folkesparekassen)
 
Der er desværre stadig problemer med hjemmesiden, men jeg regner med at få det løst inden længe.
  
Der er kommet nye udgaver af Chevrolet Bel Air - Olsen Bandens bil - enten som ny, flot model med hvide dæksider og tagbagagebærer, eller også som slidt og rustmalet vogn - også med tagbagagebærer og nummerplader. På grund af hjemmesideproblemerne kan jeg ikke lægge vise bilerne med billeder. Figurerne af Olsen Banden er atter på lager - nu med rabat i prisen.
 
Der er også nye oplag af Bedford A-snuderutebiler fra DSB og Opel Blitz-rutebiler fra Odsherred-banen. De fås kun HER. Det samme gælder den hyggelige, fine model af Lissabon-sporvognen (uden motor). Jeg har også supergode tilbud på de grønne SZD-sovevogne fra ruten København-Moskva.
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Sporvognshæftet snart udsolgt

Spor og baners nyeste særhæfte, "Sporvognene på Østerbro 1865-1969", er snart udsolgt. Det er et digert hæfte eller rettere en bog med over 200 billeder, kort og illustrationer fra denne bydel - udelukkende med fokus på sporvognene, gadebilledet og storbyens trafik. Teksten er krydret med en masse anekdoter, lokalhistorie og personlige oplevelser. Hovedparten af de 200 billeder har aldrig været offentliggjort før. En bog for alle, der holder af sporvogne, storbyens trafik og Østerbro!
Og når caféerne åbner igen, kan du se en udstilling af nogle af mine egne sporvogne på Café Velodrom på Fruens Bøge station på Svendborg-banen - men check lige, hvornår der er åbent.
 
Frisporet | CVR: 25006895 | Odensevej 98 B, Hjallese, 5260 Odense S - Danmark | Tlf.: 26 15 25 50