Nye indlæg

Her finder du nyheder som vedrører gadeforeningen for M. P. Bruunsgade


GRATIS PARADIS-IS TIL ALLE!!

22-02-2012
- Lørdag den 25. februar starter is-sæsonen i Aarhus

Der er forår i luften, når Paradis kickstarter is-sæsonen lørdag den 25. februar fra klokken 12-16. Den tidlige åbning er en sjov tradition, og tusindvis af aarhusianere trodser hvert år kulden og hylder den gode is. Ved åbningen i 2011 serverede Paradis over 30.000 gratis is til forårshungrende danskere over hele landet og måske bliver 2012 endnu vildere? Hos Paradis i M.P. Bruunsgade 52, Aarhus glæder man sig til den nye sæson og en festlig dag med masser af glade kunder.

”Vi glæder os til at skyde issæsonen i gang i Aarhus og sætter alt ind på at gøre det til en festlig dag med is til alle, der møder op i butikken. Åbningsdagen er blevet en forårsbebuder og de mange lange køer sidste år vidner om at aarhusianere er klar til at spise is og byde foråret velkommen allerede i februar” siger Rasmus Byrialsen, indehaver af Paradis i Nørregade 40 og M.P. Bruunsgade 52, Aarhus.

Danskerne elsker den gode is…
De lange køer foran Paradis hører det danske forår og sommer til. For danskerne elsker is og spiser rigtig meget af det. Nye tal viser, at vi hører til blandt de mest is-spisende i Europa, langt foran italienerne som ellers er verdensberømte for deres fantastiske ”gelaterie”. Hver dansker spiste i 2010 8,6 liter is. Til sammenligning spiste italienerne kun lidt over 6 liter is og den gennemsnitlige europæer ca. 7 liter is.

Paradis er på få år blevet danskernes foretrukne iskæde og i dag producerer og sælger Paradis sin is fra 35 butikker over hele landet samt i Sverige og USA.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar