Johannes Diederichsen udnævnt til æresmedlem

2020-12-08 15:14
Johannes Diederichsen, som har været aktiv i Alsingergildet igennem 35 år, er blevet udnævnt til æresmedlem.
 


I sin begrundelse nævnte oldermand Herdis M Thomsen bl.a. følgende:

Johannes, du er indbegrebet af en alsinger, og det har du gavmildt øst ind i gildet:
Humoristisk, videbegærlig, flittig, opfindsom.

Du var idemanden og drivkraften bag Alsingergildets største bogsucces, Pejlemærker, som du til dels selv har skrevet og skaffet midler til gennem fonde. På dine foto sessions gik du altid grundigt til værks, som regel iført gummistøvler, lup, kamera, blok og blyant

Du mødte altid velforberedt, og vi andre gildebrødre og –søstre var spændte på hvad du nu havde planlagt. Altid med et twist, så vi var spændte og glædede os: Høgebjerg, gildeting, bogpræsentationer, med mere. Og skulle mødet stå derhjemme i Oldenor, blev vi præsenteret for fantastiske anretninger, om det var lagkager med Alskortet på eller tre retters menuer.

Din betydning for Alsingergildet – både indadtil og udadtil – har været helt enestående. Jeg tror ikke, der er tvivl om, at du – bortset fra måske Martin N. Hansen – er den, der har sat flest aftryk i gildet og vores arbejde.

Og det slutter jo ikke, fordi du syntes, det var tid at melde dig ud af Gildet. Du er altid klar stadigvæk med en snak, råd og vejledende. Man går altid klogere og meget beriget fra møder med dig.

Det er derfor med en stor tak for din indsats, jeg på gildet vegne udnævner dig til æresmedlem.
(c) Alsingergildet - CVR: 21705977