FØLG OS PÅ FACEBOOK    FØLG OS PÅ INSTAGRAM Instagram

Nye indlæg

VORES HOLD på skamlen igen

20-07-2014

Riwal Cycling Team slutter godt af i “Czech Cycling Tour” – 2. plads på sidste etape

Det blev til en flot 2. plads til Jonas Aaen på sidste etape af ”Czech Cycling Tour” efter nogle dage, hvor det var lidt svært at komme igang igen ovenpå en kort sommerpause.

Sidste etape startede med at krydse et par større bjerge for at slutte med 10 omgange a 10 km. Med en stigning på 3 km var der lagt op til en hård slutning, og det var det så sandelig også. Jonas endte i en 6-mands gruppe, og de holdt sammen til målstregen, og Jonas kom først over, men desværre var der en rytter, der var kørt, og han kom lige 5 sekunder før Jonas.

Men altså en opløftende afslutning på løbet.

- Det var en hård omgang at komme i gang, og det var også et skrapt terræn at starte ud i, og vi var nok ikke helt klar, fortæller sportsdirektør, Christian Ranneries.

- Det er dog dejligt at se drengene komme godt igennem, og at vi så slutter med en 2. plads, kan vi godt være tilfreds med, fortsætter Ranneries.

Vinder blev Maurits Lammertink, Cyclingteam Jo Piels.

Nævnes skal det vel også, at Morten Øllegaard kørte sig ind på en 9. plads på dagens etape, han sad i gruppen efter Jonas.