Stutteri Alby
 
 

Alby's Dixie Runner

 

År 2012 startede  Alby's Dixie Runner 4-års championat på fyn 2012, hvor han med sin rytter Linda Hagedorn opnåede en samlet 9. plad ud af 39 finalister, samt en plads i finalen. Ekvipagen opnåede karakterene: trav: 8.0, skridt: 8.3, galop: 8.0, ridelighed: 8.0 og en samlet sum på 8.06.
 
Beskrivelse fra Vilhelmsborg eliteføl auktion: 
Stort, harmonisk og maskulint hingsteføl med et dejligt hingsteudtryk. Dynamisk og rummelig bevægelse med god takt og bæring.   
 
Beskrivelse fra følskuet på Blue Hors:
"Her er udtryk og harmoni for alle pengene, et dejligt, ædelt og udtryksfuldt  føl af særdeles god type. Han vender helt rigtig i sin front, og har et godt sadelleje,. Han har både en særdeles god og smidig bevægelse i trav og galop, her er alt hvad man kan ønske sig i den retning".
 

 

Dixie gik som 6. bedste hingsteføl til blue hors følcahampionat (2008) og er udtaget til eliteauktion 2008 på Vilhelmsborg.   M er RDH-hoppen, gik fløj til såvel følskue som til sadelkåring (udtaget til elitefølauktion). MMM med Sølvmedalje såvel Individuelt som for Afkom er Elitehoppe og mor til den kårede hingst Marlon DVH 527 samt Elitehoppen Medea begge e. Mago XX DH 328.
MMMM er ligeledes Elitehoppe  er bl.a. mor til Elitehoppen Sachalin med Sølvmedalje som igen er mor til A-drs.Sancerre e Supermax Macho DH 374 samt Satchmo e. Ramiro’s Bube – begge med sejre og placeringer op til PSG.   Hingstelinien taler for sig selv med Blue Hors Don Schufro som fører for 7. gang i træk FN Zuchtwertschätzung i Tyskland, med et dressurindeks på 181, OL- deltager, og årets hingst 2000, elitehingst og med 30 sejre og placeringer i Grand Prix. Robin kåret med sølvmedalje, Rambo elitethingst kåret med sølvmedalje, Racot elitehingst, Raimondo elitethingst og Ibikus elitethingst.  

 

M: HEISSELAGER

ROKETT

MM: MELBA

MMM: MONIKA DYBVADHOLM

MMF: MAGO XX

MF: ROBIN

 MFM: IBEN  

 MFF: RAMBO  

 F: BLUE HORS DON SCHUFRO

FM: FIESTA

FMM: FABIA

FMF: PIK BUBE

FF: DONNERHALL

FFM: NINETTE

FFF: DONNERWETTER

Stutterialby