Salg af heste / Solgte Heste / Alby's Malik

Alby's Malik

 

Alby's Malik er et tiltalende hingsteføl, med super udtryk og særdeles god bevægelse især travbevægelsen kan fremfæves. Han er ud af en spænende afstamning, hingstelinjen taler for sig selv, hvor man blandt andet finder De Noir(F) elitehingstene Matador(MF) og Schwadroneur(MMF) som alle er fædre til adskillige kårede sønner døtre og konkurrenceheste.

 

På morsiden finder man RHD-hoppen Diplomats Matrineur(M), elite- og sølvmedalje- hoppen Nineur(MM) som blev 2. bedste hoppe i 1991 på eliteskuet. Herudover kan nævnes, at der ud af denne hoppestamme er kommet mange konkurrenceheste, bl.a Diplomats Air Ace og Diplomat's Charmaine.

 

En helsøster til Alby's Malik blev til sit følskue bedømt med 3 9-taller og 2 10-taller  bla. 10 i type og senere udtaget til eliteskuet som 3 års (2008). En helbror til Malik blev til sit følskue (2004) bedømt med 4 9-taller bla. 9 i helhed og type, og blev udtaget til eliteskuet .

 

Malik er efter Elitehingste De Noir der i kraft af sin velkonsoliderede afstamning, sin formåen og fantastiske charme i europæiske avlskredse har slået sit navn fast som en af dressuravlens ”Coming Stars”.
De Noir blev i efteråret 2002 kåret i Hannoveraner Verband. I 2003 blev han suveræn fløjhingst ved Dansk Varmblods hingsteshow.
Umiddelbart efter DV’s kåring aflagde De Noir en fremragende 30-dages test, hvor han blev diciplinvinder i dressur og samlet vinder af prøven med hele 914,7 point i ridelighed.
De Noir viste igen sin styrke ved 70-dages prøven i efteråret 2003, og vandt prøven i dressur med 885 point og blev også samlet vinder med 812,75 point. Det nye danske unghesteindeks viser at De Noir ligger helt i top med hele 153.

De Noir var far til ”Årets hoppeføl” 2004 i DV og i 2005 bedste hoppe. Også i det store hannoveranerforbund brillerede han i 2005, idet han var far til ”Årets føl i Hannover 2005”. I 2007 blev ikke mindre end 20 afkom efter De Noir udtaget til Dansk Varmblods Eliteskue, hvor han var far til 40% af alle 3-års hopper, i alt 14 stk., som alle fik medalje  

I 2008 fortsatte De Noir sit eventyr, og blev som den yngste hingst nogensinde, udnævnt til elitehingst, og besatte med sin første årgang hele 30% af finalepladserne ved Unghestechampionatet i Herning 2009. 

M: Diplomats Matrineur 

MM: Nineur

MMM: Nitouche Lokelunf

MMF: Schwadroneur

MF: Matador 

 MFM: Susan Bakkely   

 MFF:  May Sherif

 F: De Noir

FM: Maharani

FMM: Akanee

FMF: Matcho AA

FF: De Niro

FFM: Alicnte

FFF: Donnerhall

Stutterialby