Kalundborg - DM Kort Cross 4 km.

2015-01-27 07:01
KAM stillede med hele 9 deltagere til DM Kort Cross.
Abdi er i gang med genoptræning efter sit uheld ved EM Cross i december, men der er heldigvis andre, som yder en rigtig god træningsindsats og er klar til at vise KAM’s farver frem.

Vi havde Louis med i D15. Det var hans første DM-start, da han lige er rykket op i 14-15 års klassen og stadig kun er 13 år. Alle ungdommerne op til 20 år startede samlet, så der var mange at løbe efter.
Louis har denne vinter gjort store fremskridt både til træning og i konkurrence. Han løb her sit bedste crossløb nogensinde og fik en fornem 4. plads i D15 i tiden 13,37 min bare 2 sekunder fra en 3. plads og 4 sekunder fra en 2. plads.
I D17 havde vi Alexander med, som også lige er rykket op og stadig kun er 15 år. Alexander er en rigtig god crossløber og løb sig ligeledes til en 4. plads i tiden 12,47 min - 4 sekunder fra en broncemedalje. Både for Louis og Alexander gælder det, at de begge var de bedste i deres årgang.
I D19 havde vi hele 3 deltagere og kunne således stille hold. Rasmus, Oliver og Kevin kæmpede ligeledes flot og fik placeringerne 11, 13 og 15. Den homogene holdindsats resulterede i en sølvmedalje i D19.
I ungsenior (20-22 år) havde vi Bosco med, Han er ret ny i ”gamet” og har derfor en forholdsvis beskeden træningsbaggrund og helt sikkert et kæmpe potentiale for topresultater. Bosco løb sig ligeledes til en 4. plads i tiden 12,23 min. (Vi er trætte af 4. pladser ;- ). Bosco lå længe på tredjepladsen, men han har endnu ikke helt grundformen til de lidt længere distancer og blev overspurtet på de sidste 150 m, hvilket bestemt sker meget sjældent for ham.
Endelig havde vi 3 veteraner / supermotionister med. John, Per Cantby og Frants. Per deltog i M45 og fik en 11. plads i 15,43 min. John og Frants deltog i M50. John fik ligeledes en 11. plads i tiden 15,17 min og Frants blev nr 15 i tiden 16,18 min. De viste at man sagtens kan være med på højt niveau, selv om man er veteran, hvis man bare har passet sin træning.
Slutresultatet var en hold-sølvmedalje i D19 og individuelle 4. pladser (næste år bliver de vekslet til medaljer!)
Det var en fin dag i Kalundborg og trods snevejret blev det en fin cross-oplevelse.
Også en stor tak til supporterne, der var med - ikke mindst Jesper, der som altid havde en fin madkurv med.