Vores hunde / Lewanika Humusha / Pedigree
Stamtavle for Lewanika Humusha
 
Humusha har meget amerikansk blod i årerne og hun og hendes kuldsøskende har en stamtavle som ikke helt  findes hos andre RR i DK. Hendes far Kimani's Image Of Mafu bor i Holland hvor han nyder livet på en Bed & Breakfast ved havet. Han er ikke udstillet ret meget da det ikke interesserer hans ejer. Han er født i USA hos den meget kendte amerikanske kennel Kimani, og det var igennem kennel Kimani's ejer at Humushas opdrætter Helle Lauridsen, fik nys om at der gik en rigtig lækker RR hanhund rundt i Holland. Så Humushas far er ren amerikaner.
 
Humushas mor Lewanika Fufuna er ½ amerikaner (Hendes mor Calico Ridge Danish Dynamite er importeret fra USA af Helle Lauridsen) og ½ "finne". Så Humusha her 3/4 amerikanske linier og 1/4 europæiske linier.
 
Humusha er ud af et kuld på 11 hvalpe. Tre hanner og otte tæver. Den ene han måtte desværre aflives da det viste sig han ikke kunne synke ordentligt. En hanhund og en tæve havde dermoid sinus og blev opereret inden de flyttede til deres nye familier. Alle har korrekt ridge og er sunde, livlige og charmerende.
Lewanika Humusha stamtavle/pedigree
Susanne Grandahl | Erdalsvej 34, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 25853810 | kennelbalovale@gmail.com