W

Om mig + Dagbog

Ude til venstre kan i læse lidt mere om min baggrund og hvilken diæt jeg kører pt.
 
Min dagbog vil jeg fører herunder for en mdr ad gangen, ældre dagbogs indlæg ligger ude til venstre (:
Lørdag 7/1-12
Så blev det lørdag og imorges sagde den minus 3kg siden i søndags på trods af at dagen igår ikke gik helt som planlagt.
Jeg fik vildt lyst til sushi men undgik og flippe og spiste i stedet sådan et lille skole rugbrød og en halv bolle, udover det røg der lidt rosiner, mandler tørrede bananer og et par stykker chokolade dimser.
Idag er det gået bedre. Det eneste jeg har spist er lidt til aftensmad af det de andre fik, godt nok i den fede ende men håber at jeg alligevel hart tabt mig imorgen!
 
Jeg synes bare der er så lang vej ned til mit endelige mål, det føles virkelig uoverskueligt men jeg ved jeg kan og jeg skal!!! Jeg er færdig med at være fed og klam.
 
Jeg er egentlig forbavset over hvor nemt jeg har haft ved at holde cal indtaget lavt. Jeg tænker mindre på mad nu end da jeg overspiste og samvittigheden har det bedre i takt med det lave cal indtag.
Hvad motion angår så må jeg gå til bekendelse og indrømme at jeg intet får dyrket what so ever, meldte mig faktisk ud af træningscentret i torsdags fordi jeg ikke får det brugt. Når vejret bliver bedre og foråret kommer så må motionen bestå i havearbejde, gå ture og sandsynligvis leg i skoven med knægten.
Jeg bruger rigtig meget tid på kreative ting da det er enormt afslappende for mig og så er det meningen jeg skal igang med at læse lidt igen -nogen bøger i kan anbefale?? er mest til krimier og.lign.
Nå vil løbe igen skal lige lidt mere rundt og lure på nettet inden jeg lukker puteren ned for i aften.
 
Fredag d. 6/1-12
Hm ja så blev det fredag og minus 2,7kg siden i søndags, det går fremaf men jeg har mere eller mindre heller intet fået at spise igår var det 1 banan og en æske gajol. Bananen spiste jeg mest fordi jeg kunne mærke jeg ville gå i gulvet hvis der ikke bare kom lidt ind.
Jeg er træt og forvirret, dybt frustreret og til en hvis grad deprimeret i øjeblikket. Ville gerne uddybe men af frygt for at blive genkendt må det hellere blive ved beskrivelsen af følelserne.
 
Det er egentlig en lidt pudsig fornemmelse og sidde her ogskrive og ikke ane hvem der læser med og om der overhovedet er nogen der gider læse med.
 
For et par dage siden så jeg billeder af mig selv fra juleaften og hold kæft hvor er jeg blevet fed. Jeg ser det ikke helt på samme måde når jeg ser mig selv i spejlet som når det er på billeder. Der er også stor forskel på hvor fed jeg synes jeg ser ud alt efter hvordan dagens indtag af mad har været. Totalt forskruet kropsbillede af mig selv. Selvom jeg vejede 50kg ville det nok være det samme. 
 
Kl. er nu 10.44 og jeg har kun fået te og cola zero so far følelsen af at være tom indeni er rar, lidt tryg. Jeg håber jeg kan holde mig til ingenting eller måske en banan og et æble idag, jeg kan slet ikke overskue at spise mere og håndtere den dårlige samvittighed jeg får af det.
 
Nå vil løbe igen, kan i allesammen passe godt på jer selv! 
 
Tirsdag d. 3/1-12
 
Så er et nyt år startet. Igen vejer jeg mere end året før på denne tid. Det foregående år har indeholdt alt for meget overspisning og alt for lidt ana og jeg stod d. 1/1-12 med en vægt på 88,8kg.
 
Kiloene skal af, jeg kan ikke holde ud at være så fed mere. Idag er det jo d. 3 og imorges sagde vægten 87,6 altså minus 1,2kg. Hvis bare det kunne fortsætte med den fart men ja det gør det jo desværre ikke );
Jeg er mega træt, trist og ja kan generelt ikke overskue ret meget i øjeblikket. Timerne på arbejdet snegler sig af sted på trods af jeg er delvis sygemeldt og kun har 3-4timer om dagen.
 
De første to dage har været rimelig nemme, jeg har tilsammen spist ca 5-600cal, hvis jeg kender mig selv ret går der ikke længe måske en uge mere før jeg får lysttil at flippe. Jeg skal seriøst have fundet en måde at undgå det på for jeg kan slet ikke overskue den følelse jeg får bagefter.
 
Hvad gør i andre mon hvis i skal stoppe et flip?
pink.rose  | pink.rose@live.dk