W

Massage

Healing Massage
Intuitiv, helhedorienteret og afspændende. Giver dig velvære, ro og balance i krop og sind.
 
 
HotStone Massage

HotStone massage er massage med varme lavasten. Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med stor effekt. Kombinationen af hænder og varme lavasten giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utroligt effektivt, og samtidigt opnås en indre ro som modvirker bl.a. stress. Mærk roen og varmen brede sig i kroppen og oplev en fornemmelse af total velvære.
 
Behandler: Ilse Andersen
 
Polynesisk Massage
 
Den polynesiske massage stammer oprindelig fra Hawaii, hvor de gamle shamaner brugte den som et led i deres behandling. Massagen er markant anderledes, i forhold til den bedre kendte fysiurgiske massage, da der fortrinsvis arbejdes med underarme i lange, bløde og rytmiske bevægelser. Den store berøringsflade sikre at de forskellige muskelgrupper gennemarbejdes på en behagelig og meget dybdegående måde. Massagen har derfor vist sig særdeles effektiv ved spændingshovedpine, smerter i nakke, skuldre, ryg, lænd, arme og ben forårsaget af muskelinfiltrationer. Sidst, men ikke mindst er massagen et godt redskab til at reducere stress, da den giver ro og velvære.
 
Behandler: Pia Kamp og Karin Lyck
 
Rygmassage
Massagen er afslappende og får musklerne til at slappe af. Massage er en effektiv måde til at øge blodcirkulationen og derved fjerne affaldsstoffer fra kroppen. Samtidig giver massage afslapning, lindring og velvære.
 
Behandler: Ilse Andersen
Velvære helkrops-massage
En velgørende wellness-massage, der øger blodcirkulationen i hele kroppen og giver afslappende velvære.
 
Kate Graversgaard