Sitemap
Vintergolf - Sæby Golfklub
 
Vintergolf - 2017/18
 
 
Vintegolf tællende runde er aflyst d. 11/3-2018
Husk at der stadig er sidste tilmelding d 11/3 til
 afsluningsmatch
 
Lørdag d. 17. marts 2018
med start fra kl 8:30
 
Tilmelding på liste i scorekortkassen, eller til en fra udvalget.
 
Tilmelding senest d. 11/3-2018
 
Vi spiller Texas Scramble
Efterfølgende spisning i Cafeen
 
 
Vi spiller  hver søndag mødetid fra kl 9:00-9:45
prisen er 200,-
som går til præmier til slut, samt afslutningsspisning.
Det er med at komme i gang, men hvis du ikke kan en dag kan man sagtens nå med de kommende søndage kl 9:00 - 9:45 hvor der er tilmelding og løbende start på turneringen.
 

Vintergolf er for alle

Vinter-Golf er for alle medlemmer af Sæby Golfklub, der har lyst til at mødes og spille med andre friske vintergolfere. "alle medlemmer" er således også "kaniner" fra i år og tidl. år. 

 Vi mødes hver søndag mellem klokken 9.00 og 9:45 og spiller 9 eller 18 huller, hvis vejr, banen og humør tillader det.
 
Kunne du/i tænke jer at give en hånd med i udvalget næste vinter så er det tid at melde sig, nyt udvalg sammensættes i forbindelse med afslutningsturneringen.
 

Hvad er vintergolf ?

 Vintergolf er bare almindeligt golf spillet i lidt mere tøj ;-)  
 
Vi har en turnering der løber over hele vinteren, men man kan sagtens  være med uden at spille hver uge. Der er lidt lempelige regler og lidt sjov "handicapregulering". Se iøvrigt vores folder der bliver lagt frem i klubhuset.

Langsomt spil

Når der er kold og regnfuldt er det ekstra surt at stå og vente, vi skal defor opfordre til at  man forsøget at få spillet til at glide hurtigt, det er bare de gode gamle dyder der er i spil, vær klar når det er din tur, lad være med at stå 4 mand og vente - stil op og tag prøvesving mens makkeren slår, lad være med at skrive scores  hvis du i stedet kunne tee'e ud osv. - Der er hurigt tjent en halv time på en firebold.
 
 
 
 

Sponsorer

Vi er ikke direkte opsøgende for at finde sponsorer, men har de sidste par år skrevet nedenstående:
 
Hvis du selv har noget der kan bruges som præmie eller kender nogen der kunne tænke sig at sponsorere nogle præmier til vintergolf, bedes du kontakte udvalget, alt vil være velkomment da lidt præmier jo gør afslutningen og kåringen af årets vintergolfer lidt mere festligt.
 
Sponsorer vil selvfølgeligt blive nævnt her på siden og til afslutningen, ligesom der kan etableres link til hjemmesider mv.
Sæby Golfklub | Vandløsvej 50, 9300 Sæby - Danmark | Tlf.: +45 98467677 | vintergolf@nrdc.dk