22. August Vigerslev BK Away

Uafgjort i sidste sekund.

Mandag aften var TjallansBoys draget til Vigerslev Boldklubs hjemmebane med hele 12 mand. Dette skyldes at både den normale 1. Målmand og 2. Målmanden trak med skadesproblemer, hvilket resulterede i at vores 3. Målmand Christian ”Hul” Hansen måtte i spil. TjallansBoys måtte desuden også stille til dagens kamp uden en reel angriber i truppen, da alle 3 spillere havde måtte melde afbud til kampen, 2 med skader (Tjallan og Herskind) og Uche havde nogle vigtige fødselsforberedelser der skulle klares.Derfor startede vi med tilbagevendte Dunken på toppen, bagved ham udgjorde Klauman, Thofi og Balle midtbanen, mens Nyberg og Peter ”frække nye støvler” Wessel udgjorde forsvars duoen.

Banen i Valby kunne godt trænge til en tur med græsslåmaskinen, hvilket også påvirkede spillet fra begge hold i 1. Halvleg. Halvlegen bød ikke på særlig mange gennemspillede angreb, men begge hold havde dog rimelig store chancer efter gode enkeltmands præstationer eller tilfældigheder. Bl.a. havde Mikkel et forsøg på stolpen og ditto havde Vigerslev.  Det lignede en halvleg der skulle slutte anderledes, end den langhårede djævel fra Vigerslev ville det. Efter ca. 25 min. spil, sætter han hovedet på et indlæg fra midten, lige foran hænderne på 3. Målmanden, som det dog skal siges, var stærkt forstyrret at solen i situationen. Dette var også stillingen ved pausen, som kom tiltrængt for et noget træt TjallansBoys hold, som i løbet af 1.halvleg havde benyttet sig af hele 7 udskiftninger.

I pausen blev vi enige om at forsøge at spille en lille smule mere direkte og komme til lidt flere afslutninger mod Vigerslevs mål. Dette var dog ikke tilfældet de første 10—15 min. af 2.halvleg, hvor spillet forsat foregik mest på midten af banen, med 2 stærke forsvar i begge ender.

Efter et kvarters spil af 2.halvleg valgte trænerduoen at gå over til at spille mere mand mand i forsvaret, hvilket frigjorde lidt flere kræfter til det offensive spil, og derved begyndte TjallansBoys at skabe lidt flere chancer. Bl.a. havde Thofi et glimrende hug på stolpen efter et flot opspil i højre side. Senere havde Balle et hovedstød lige over mål efter et glimrende frispark fra Klauman, som til dagens kamp havde fået tilbageerobret anførerbindet. Samtidig med, at udligningen lå og lurede, skabte den offensive satsning lidt større huller bagude, men hver gang der var optræk til en scoring for Vigerslev stod 3. målmanden utrolig godt placeret, bl.a. med en livgivende dobbeltredning 5 minutter før tid.

Alle disse afslutninger til modstanderen, skabte imidlertid et problem for Hr. Hansen, nemlig at han skulle udfører utrolig mange målspark, hvilket gjorde, at han til sidst ikke havde føling med sit højre ben, netop dette skulle dog vise sig at være held i uheld senere i kampen. Med få minutter igen dumper der en retur bold ned til Balle, som dog venter alt for længe med at gå til den og i stedet for en farlig afslutning bliver det til et gult kort for et groft frispark på modstanderen. Med få minutter igen stod det nu klart at TjallansBoys skulle slutte kampen med kun 6 mand og alt håb var nærmest ude. Men når nøden er størst, træder sande helte i karakter. Og det var lige nøjagtigt hvad det rutinerede trekløver helt tilbage fra Yankieeboys-dagene gjorde. Thofi blev af trænerstaben sat til at sparke målspark efter Hansens ben havde givet op, og han leverer et perfekt slået halvliggende vristspark, som Hr. Rimhoff flot styrer videre med en liggende flugter, til Nyberg som kommer stormende og smasker læderet i nettet til en velfortjent udligning bare 30 sekunder før den udmærkede dommers slutfløjt. Målet gav velfortjent Nyberg titlen som MOM, men fremhæves må også hele holdet for en stærk arbejdsindsats, især en velspillende Thofi kæmpede godt igennem alle kampens 60 minutter, og gæstespillerne må også takkes for solidt arbejde. Her udmærkede Hense sig med utrolig flot arbejde i 3 gange 3.5 minut.  Efter kampen tog Peter Wessel endnu en overbevisende sejr i badet, dog gav en lang Rune Bo ham kamp langt hen ad vejen.

Næste kamp er på Lørdag kl. 12.40 i Valby idrætspark mod Lars ”mål” og resten af FC Latino. Håber, at se endnu flere fans denne gang.