25.September Cerveza Gigante

TjallansBoys – Cerveza Gigante
Hash og Bajere!

Lørdag klokken 12.40 var det blevet tid til at TjallansBoys skulle forsætte stimen af sejre, denne gang skulle det gå ud over tude prinsesserne fra Cerveza Gigante. TjallansBoys var til dagens kamp ramt af en del skader og afbud. Blandt andet var begge vores RUC studerende henvist til sidelinjen med skader (alt for meget rundkreds er skadeligt). I dagens start 7’er havde det vikarierende trænerteam derfor valgt 4 stærke arbejdsheste (Thofi, Dunken, Hippie og Mini), samt 2 kreatører Uche og Mogens. På mål var der blevet genvalg til DAI’s bedste målmand Tjallan, som i sidste uge havde ødelagt FC Latinos 36 kampes lange scoringsrække. Opvarmningen bestod at en god omgang ”jonglering i cirkel” og ”2 mand i midten”. TjallansBoys var derfor helt klar for start og lagde et solidt tryk på drukmåsene. Hvilket resulterede i, at Mogens kunne lægge bolden af, til dagens velspillende midt-midt Thofi, som fra en position i feltets højre kant, sendte bolden hårdt mod mål, her hoppede både Uche og Mogens over bolden, hvilket fikserede modstanderens målmand og 1-0 til TBBK. Blot 2 minutter efter erobrer en stærkt kæmpende Hippie bolden på midten af banen, og sender straks Uche af sted i dybden, Uche takkede for afleveringen med en hård flad afslutning uden for målmandens rækkevidde og dermed 2-0 til TjallansBoys. Uche havde kampen igennem rigtig god plads, mod et fordrukkent forsvar, som havde meget svært ved at håndtere i en veloplagt ”metalboy”. Efter 2-0 målet synes dagens ellers udmærkede dommer, at der skulle lidt spænding tilbage i kampen. Uche levere et stærkt tilbage og en solid tackling på midten af banen. Dette takserer dommeren dog imidlertid til et frispark og en gul billet til Uche. På det efterfølgende frispark, træder Cerveza Gigantes dværg i 2 omgange Tjallan over tæerne, som for at forsvarer sin plads strækker armene frem, hvilket dommeren endnu engang takserer til et frispark denne gang dog inde i feltet og dermed straffe. Dette sparker Cerveza Gigante spilleren selv. Tjallan i gangsætter straks det psykologiske spil med straffesparksskytten og formår at ”mindfucke” ham så meget at han overplacerer sit spark. Efter TjallansBoys bliver fuldtallige igen, sætter de sig igen på kampen. Især i kraft at utroligt solidt og forpasseligt forsvars spil, fra de 5 bagerste og især Hippie og Dunken, sørger for at bægersvingerne højest kom til nogle ufarlige langskud og et par lange indkast. I den anden ende kommer især Uche til et par gode muligheder, som desværre bliver afsluttet oppe i målet, hvor Cerveza Gigantes målmand havde hans helt Store styrke.

I pausen skiftede Jelle de 2 kanter og ellers skulle TBBK bare forsætte det gode spil og de mange afslutninger. Især afslutninger langs jorden, havde dagens Coach set som en mulighed på modstanders målmand.

TjallansBoys begyndte 2.halvleg, hvor de havde sluppet 1. Tætte markeringer i forsvaret og nærgående angreb. Peter var kommet ind på højre kantet og udfordrede for start Cerveza Gigantes venstre forsvarsside med sine velkendte ”luftfinter”. På venstre kantet udfordrede Juul imidlertid den menneskelige anatomi omkring antallet af spiritusgenstande man kunne spille en fodboldkamp på. Efter 37 minutters er Thofi lige pludselig helt fri foran Gigantes mål, han vælger dog uselvisk at spille den videre til Peter, som dog springer over bolden og lader den pacere til Uche, der så vælger at drible ud af feltet, hvilket forvirrer modstanders forsvars så meget at han føler sig nødsaget til at begår straffe på Uche på vej ud af feltet. Straffet tog TjallansBoys faste straffesparksskytte Thofi sig af, men fordi han skulle vise så frem for tilskuerne på sidelinjen, vælger han at tage et noget uortodoks tilløb til bolden og overplacerer derfor sit skud på stolpen. TjallansBoys forsætter dog ufortrødent og i det 45. minut belønnes dette med et frispark udenfor feltet, som Uche på opfordring fra Coach Jelle, vælger at placere hårdt fladt langs jorden og derfor suser det ind til 3-0.  Få minutter efter får TjallansBoys endnu en gang tildelt frispark et stykke udenfor feltet. Denne gang vælger Uche at trille bolden til Dunken, som hårdt presset endelig formår at holde bolden nede og derved udplacerer Gigantes målmand til 4-0. Målet fik resten af spillerne fra TBBK, til at tro at de også kunne scorer. Dette resulterede i et par farlige kontra til Gigante, som Tjallan i smukt samarbejde med Hippies …., tog sig af. Dog synes dommeren pludselig at Gigante skulle have et mål med fra denne kamp og pegede endnu engang på straffesparkspletten. Denne gang valgte Tjallan at lade det psykologiske spil ligge og leverede i stedet en verdensklasse redning, som Mogens fortjent bagefter kårede til kampens detalje.

Kampen umiddelbart herefter, og endte altså fortjent 4-0 til TjallansBoys, som nu 2 kampe i træk har holdt nullet, hvilket vi er det eneste hold i række B-3 der har gjort. Næste kamp er mod rækkens pt. Nummer 2 Isborg Boldklub på lørdag 2.oktober 11.30 hjemme på kløvermarken.