Stutteri Alby
 

Alby's CasCais

Solgt til stutteri Hønnerup
CasCais mor RDH-hoppen Comtesse opnåede til sin sadelkåring to 9 taller, og har deltaget i to 5-års DSA klasser i dressur. Cascais helsøster Ciluet Bratbjerg er kåret i RDH, og har klaret sig rigtig godt inden for springningen og dressur, til sin kåring opnåede hun i alt en samlet springindekt på 874,2 og et rent 9-tal i spring kapacitet, pt. går hun pt. st.georg i Norge, hvor især hendes piaff er helt fantastisk.
 
Mm er RDH-hoppen Splita Bratbjerg. mmm Derwita Attrup er mor til elite-hoppen Derlavina Attrup der bla. er mor til Pittegårdens Cornelia der er M hest i springning, og Color Line der ligeledes er M hest inden for spring. Mmm er desuden mor til Lobin Bratbjerg der bestod egenhedstesten med bla. 9 i ridelighed, og som har genemført 6 års DSA -kvalifikationerne i dressur og deltaget i semifinalen ligeledes i dressur og er B hest i dressur.
CasCais far Crelido har igennem årene været far til såvel bronze-, sølv- som guldmedaljehopper, men også under sadel har hans afkom forstået at gøre positivt opmærksom på sig selv. Her kan nævnes Charmeur, der med Astrid Gemal gentagne gange har vundet Dansk Ride Forbunds championater og repræsenteret Danmark i såvel Verden som til Falsterbo Horse Show, ligesom også Crelido-afkom med succes har startet UVM i springning i Zangersheide. Rent faktisk var hele 6 Crelido-afkom fra hans første årgang med i 6-års springfinalen i Dansk Ride Forbunds championat, og i 2010 er Crelido repræsenteret med 3 afkom i Unghestechampionatet i Herning.

Crelido har selv en springteknik og formåen der blev fastslået, idet han vandt Dansk Ride Forbunds springchampionat for 4-års heste, hvor han bl.a. fik et 10-tal for ridelighed. Som 6-7-års opnåede han placeringer i MB/MA samt blev placeret i sin første S-start. I 2009 kom Crelido stærkt tilbage i sporten med OL-rytteren Stein Endresen, og parret var blandt andet til start i Geneve, Barcelona og Spruce Meadows i Canada.
 
Crelido Calido l Cantus
Baronesse vll
Boria Raimondo
Voria
Comtesse Bratbjerg Come Back ll Cor De La Bryére
Amoene
Splita Bratbjerg Splitau
Derwita Attrup

 

18/08/2010
 
 
01/08/2010
 
 
01/05/2010
 
 
 
Stutterialby