Bookmark and Share    

Om Dusty

Dusty er født den 2.11.03 i  Nordjylland
Den 15 . 2. 2004 flyttede han ind hos os.
Far: Love Exsplosion´s Mister Blue Kadir, blå silver
Mor: CH.  DK Strandosens Afrodite, sortsmoke
                                              
 
Han er sortsmoke og har et vidundeligt temperament. Han har en lang krop med en stor busket hale og et super norsk skovkattelook. Han har en god pelskvalitet. Men først og sidst har han et super temperament som han i rigt mål giver videre til sine børn. Klog er fyren også.
Jeg husker endnu den dag vi hentede ham, hvordan han kom rundt om hjørnet og styrede lige mod mig og hilste på mig som om vi var gamle bekendte. Min datter som var med værdigede han ikke et blik. Jeg spørger bare hvordan pokker kunne han vide at det var mig der var hans nye mor og allerede helt vild med ham!
Dust som jeg kalder ham, spinder altid også da han var til dyrlæge og blive chipmærket. Dusty har sin egen løbegård i den ene ende af kattefængslet. Her bor han alene men i nær kontakt med de andre. Det går fint. Han har dog den uvane at trille sig og gnubbe sig op af hegnet for at imponere tøserne, så han ødelægger sin flotte krave. Derfor har han aldrig været på udstilling.
Det har flere af han sønner og døtre. Babettes Lasse er  i dag International Champion f. eks.
  
Der er ialt vokset 28 killinger op efter ham her hos os. Alle er super familiekatte. 8 er solgt eller beholdt til avl. 2 bor idag i udlandet. Se nogle af dem her på forsiden og andre i galleriet. Under links til slægt og venner kan du finde rigtig mange af Dustys killinger.
Babettes Støvede Lasse har sin egen hjemmeside www.bricksite.com/babettesstovedelasse
Alle Sandras killinger er efter Dusty se dem på www.bricksite.com/babettessandra
 
 
Dusty har modtaget besøg af smukke damer og har også nogle fine killinger hos andre opdrættere. Du er også velkommen til at komme med din hun hvis hun har stamtavle og hun er vac efter gældende regler.
Jeg kan kontaktes på kontaktsiden herover, på tlf. 57600334 eller mail babettesnorskeskovkat@hotmail.com
 
Dusty har aldrig været udstillet. Det har hans helsøster GIC Strandosens Cher
  Krista Nielsen | Pilekrogen 20, Haastrup, 5600 Fåborg