Hjemmeside adresse:
http://bricksite.com/steen200 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Information

Alle løb starter kl. 09.00, medmindre andet er angivet. (Tidlig start se under hvert enklet løb)
Cirka et kvarter før start er der fælles billede og kort information om løbet.
 
Tidsgrænsen for løbet er 5.30 timer medmindre andet er beskrevet, se under hvert løb.
Startsted er Farverhus 230, 6200 Åbenrå
Parkering langs vejen eller inden man drejer til venstre til nr 230 se Jer godt for til Venstre oppe fra bakken, når i kører/løber ud fra vores vej. Hvis der ikke er plds kan der parkere på græsarealet når man kører op af Sønderskovvejen fra Farverhus.
Farverhus marathon er et cannonball-løb dvs. Beskeden service, men med et velforsynet depot, der er medalje og diplom til alle der gennemfører.
Der er sat et deltager maks på 20 løbere ialt, medmindre andet er angivet se under det enkelte løb! Toilet på vores bopæl,
Løbsregler:
Der løbes efter klub 100 Marathon Danmarks regler
https://klub100marathon.dk/loebskriterier/
 
Der skal være minimum 3 der gennemfører løbet
Er der aftenen inden løbet ikke tilmeldt minimum 3, forbeholdes retten til at aflyse. Aflysning vil blive annonceret her på siden og deltagerne vil modtage besked.
Den enkelte løber er selv ansvarlig for at måle sin sluttid, Uret må under ingen omstændigheder stoppes undervejs.(urets autopause-funktion skal være deaktiveret)
Når den enkelte løber kommer i mål noterer han/hun sin tid på listen med registrerede deltagere. Resultater vil fremgå her på hjemmesiden efter løbet.
I depotet vil der være vand, cola, saltstænger, chips, div. Slik, og bananer mm. Man er selvfølgelig også velkommen til at tage sin egen forplejning med!