Vilka är vi

För mångas välbefinnande finns sexleksaker som ett positivt och bra hjälpmedel och det finns idag en mängd olika sexhjälpmedel att använda sig av. Vissa föredrar att använda den själv medan andra har ett seriöst förhållande och vill sätta lite extra krydda på det.
 
Sexleksaker är ettt av dom vanligaste ordern på detta men brukar också kallas för intimleksaker och lusthjälpmedel eller sex hjälpmedel.  Vi är en seriös organisation som samlar fakta om detta område från olika platser både på nätet och i olika butiker runt om i Sverige och våra nordiska granländer.
 
Vi är tre anställda som lägger mycket av vår fritid och en av oss har full tid i organisationen där vi tar reda på svenskarnas sexvanor och vad som egentligen säljer bäst inom sexhjälpmedel.

Peter har ordet

Peter är en av den största i den här rörelsen och han har nyligen tagit reda på varför kvinnor väljer att använda sig av g-punktstavar, den stav som stimulerar g-punkten för kvinnan. Även männen har en g-punkt men detta är inte något vi tar upp i den här delen av arbetet.
 
Alla pratar om den magiska g-punten för kvinnan och vi ska idag ge er en förklaring på var och hur man hittar den som bäst. Kvinnans g-punkt sitter ca fyra –fem centimeter upp på slidväggens framsida  och kan lätt nås genom att man köper sexleksaker som speciellt är framtagna för detta, dvs en g-punktsstav. G-piunkten variere självklart från person till person - man kan utgå från det som står enligt ovan säger Peter.
 
Peter är även entreprenör och har jobbat med fiske, resor och förlovningsringar.
 
VI GILLAR:

Sex och kroppen

Vad som händer med kroppen när du når en simulering av g-punkten är att en skönare och starkare orgasm framställs. Allmänt om sex är att vi mår bra av det och att mycket händer i kroppen när vi har det.
 
Sex är något som alla har och efter att vi fått en orgasm blir vi avslappnade och trötta, vi känner också att stressen försvinner i oss vilket för många gör gott. Vi människor på planeten har gjort många framsteg eftersom att vi förstått innebörden av vad detta gör oss, därför finns det en hel del sexhjälpmedel som får oss att oavsett om vi är själva eller inte ska kunna stimulera oss och må bra.