Online ShoppingUnge menneskers brug af mobiltelefonerne, og den afhængighed i identitet der ligger i at have den rigtige mobiltelefon kan i flere tilfælde være med til at give et bedre selvværd. Den "rigtige" mobil udstråler selvsikkerhed, og i forbindelse med mobning - særligt udtalt i aldersgruppen 13 - 15 år - ser vi flere der søger psykolog eller har behov for terapi for at være med i gruppen af de "seje" som smykker sig med den sidste nye model. Den rigtigt mobiltelefon som typisk er den sidste nye iPhone model fra Apple kræver penge - ofte mange penge, og derfor ser vi en tendens til at man snupper et hurtigt kviklån - en type forbrugslån på nettet, som giver pengene ind på kontoen i løbet af kort tid. Desværre ser vi dog tit at det er temmelig høje renter på kviklånene. 

Når du sidder på din arbejdsplads og surfer rundt på nettet, roder lidt med din nyindkøbt usb mikrofon - uden at have noget egentligt formål med det, kaldes det vel populært for en overspringshandling.
Typisk sker det når du er gået sukkerkold. For meget kaffe og for mange stykker chokolade.

 
Vores partnere:
 
 
Besøg onlinerabatter.dk for at få rabat i online butikker. En anden mulighed for at spare penge, er at finde en rabatkode. Der er heldigvis mange rabatkoder og gode tilbud på nettet. 
 
 
Musikinstrumenterne og alle de andre musik-ting