NYHEDERNE

-Juni 2013

Siden Bannerslundhallen blev bygget har der været gymnastik i Elling/Strandby. På det tidspunkt var det en selvstændig forening ”Elling Gymnastik og motionsforening” sener kom vi ind under SEIF. I 1989 blev der bestemt, at vi skulle gøre lidt mere for vores medlemmer. Forslaget lød på en udflugt om sommeren, det blev enstemmigt vedtaget.

Den første tur gik til Ørnereservatet, som på dette tidspunkt var lidt primitivt indrettet, men vi fik en fantastisk indblik i rovfuglene. Derefter gik turen til Tversted Søerne, hvor vi indtog vores medbragte mad. Vejret var dejligt og vi havde det dejligt. Se det var en rigtig udflugt. Den måttes gentages. Og som sagt og gjort. Damemotionsholdet har været på en årlig sommerudflugt lige siden. Det er blevet til mange dejlige ture, som vi husker for forskellige årsager.

I år er det 25. gang vi tager af sted. En enkelt har været med fra første gang, andre er faldet væk, nogle er stoppet og nye er kommet til og har været med de sidste 20 år.

Det er blevet en tradition og proceduren er det samme hvert år. Start fra Bannerslundhallen, ud til udflugtsstedet, hvor der tages gruppebillede. Så en tur ud i naturen inden vores medbragte mad nydes med stor andagt tilsat godt humør og et glas vin. For nogle år tilbage, var der en som foreslog, at vi skulle være lidt gode ved os selv, og enden på den diskussionen blev, at når maden er fortæret, skal vi hen et sted og have kaffe og kage. Der er gledet en del lækker lagkage og andre ikke kalorie frie kager ned. Men gud hvor har vi nydt det og så var der jo også en grund til, at starte op med gymnastik igen til efteråret 

Udflugterne har gået til Råbjerg Mile i stærkt solskin vejr, det var dengang vi stadig var ”unge”, så strabadserne betød ikke noget. Der har været udflugter til Åsteddalen i silende regnvejr. Men vejret har ikke kunne holde os tilbage og madpakken og kaffen bagefter lokkede. Dejlige turer til Tolne skov, Ålbæk Klitplatage, Tversted Sørene, Vesterhavet, Sæbygaard, Sæby skov, Bangsbo og mange, mange flere.

Da det i år er 25. gang vi tager af sted, skal der selvføldig gøres med maner og lidt anderledes end de andre, så denne gang lader vi madpakkerne blive hjemme og tager på cafeteriet for 25. gang skal fejers.

 

 
----------------------------------------------------------------------------------------------
December 2012 
Vi har måtte lukke teen zumba holdet ned, da der ikke var medlemmer nok, øv. Vi ønsker Jeanette held og lykke fremover og takker for dit forsøg på, at give teen en mulighed for at dyrke en fantaskisk sport.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
August 2012
 
Vi søger frivillige til sæson 2012-2013. 
 
Du skal være imellem 12 og 99 år, have lyst til at lave gymnastik, dans eller andet. Vi hjælper med de nødvendige kursuser..
 
Søger Instruktør til vores dejlige damehold, der er tirsdag formiddag. Er der ikke en dame i sin bedste aldre, som kunne tænke sig det.
 
Vi forsætter med Zumba i Strandby og har lavet et hold mere med teenagere Zumba, kom og vær med..
 
 
 
WebMaster