Bookmark and Share         Sitemap

Billeder

Østbirk-cykelryttere fordelte
2015-klubmesterskabstitlerne

Vejret var med cykelafdelingen i Østbirk Idrætsforening, der søndag 27. september i strålende sol afviklede det årlige klubmesterskab med efterfølgende socialt samvær. Godt en snes af afdelingens medlemmer deltog i mesterskaberne, der i år var inddelt i fem grupper.

Klubmester blev Jan Rye, der var først over målstregen for deltagerne, der kørte 60 km. I klassen, der kørte 40 km vandt Henrik Jensen for andet år i træk klubmestertitlen, mens det blev Inge Sørensen, der vandt 30 km-ruten.

På hyggeholdet opstod der tvivl om rutens længde, men der var ingen tvivl om, at det var Annelise Jensen, der kom først over målstregen for cykelrytterne uden motor, og hun blev derfor kåret som klubmester. Samme titel fik Leif Jensen, som vandt gruppen, der havde en el-motor til hjælp.
Tre nye cykel-mestre kåret i Østbirk 2014.

I flot vejr og overstadigt humør kørte godt en tredjedel af ØIF’s cykelmedlemmer i søndags om klubmesterskabet for to-hjulede.

Det blev til fire klubmestre, tre nye og en genganger.

Hos Super motionsholdet genvandt Torben Juhl klubmesterskabet, der blev afviklet over 60 kilometer. Her var det dog Martin Bentsen, der vandt bakkespurten.

På Motionsholdet vandt Henrik Jensen mesterskabet efter at have tilbagelagt 40 kilometer op over Trampenbjerg og retur til Østbirk over Sattrup og Stenbjerg. Bakkespurten blev her vundet af Flemming Juhl.

Hos Hygge-/Motionsholdet var Anette Stenner Juhl bedst efter 30 kilometer, mens Inge Sørensen vandt bakkespurten.

På Hyggeholdet gjorde Margit Ravn Sørensen rent bord og tog sig af både klubmesterskabet og bakkespurten. Hyggeholdet kørte 10 kilometer.

De årlige klubmesterskaber i cykelafdelingen sluttede traditionen tro med grillpølser og samvær, mens man via tv (0029) holdt øje med cykelrytterne, der kørte om VM i Spanien.

Cykelafdelingen har ca. 60 medlemmer.

Billed 02:
ØIF’s cykelryttere står her linet op til start foran Østbirkhallen. Klubmesterskaberne blev afviklet i søndags i flot vejr.

Billed 05:
Anette  Stenne Juhl og Inge Sørensen lagde hårdt ud og førte feltet an de første par kilometer, men så gik den heller ikke længere.

Billed 07:
Torben Juhl (midt i billedet) ses her på vej op over Trampenbjerg, hvor kampen om bjergspurten blev afviklet til Martin Bentsens fordel. Torben Juhl genvandt dog klubmesterskabet for Super motionsholdet.