/ Sommercamp 2017 fortsat...

Sommercamp 2017

Der var gang i mange lege og også nogle lege helt fra mor og far var børn. Diverse sportsaktiviteter blev også udøvet med stor begejstring. 
 
De kreative værksteder med bl.a. maling, tegning, smykkelavning m.m. var meget populære. Forældrene fik lov at nyde de fineste kunstværker i hjemmene efterfølgende.
 
Børnene var også gode til at bage kunstværker, hvor snobrød og kokoskugler var på spil. Nybagte skumfiduser i kiksesandwich var en yderst populær dessert på bagedagene. Disse kunstværker nåede forældrene ikke i samme grad at nyde derhjemme. 
 
Hver dag var der lektiecafé, hvor der var tid til ro og fordybelse. Man kunne tro, at det ikke var det mest populære at lave i sommerferien, men børnene satte faktisk pris på roen og "ikke at være i aktion". De var selv med til at vælge hvad de ville lære hver dag. 
 
Børnene elskede at danse ved høj musik, og der var oprindeligt planlagt med en danse-seance to gange om ugen, men det blev til et must næsten hver dag. Både drenge og piger gik op i dansen med liv og sjæl, og blev rigtig gode til rytme og diverse dansetrin endda med kiks i munden samtidigt.....som blev til den såkaldte kiksedans.... 
 
Hver uge tog vi i svømmehallen, som uden tvivl var de fleste børns højdepunkt. Svømmeturen startede hver gang med let undervisning, lidt konkurrence, og til sidst kunne de boltre rundt i det varme bassin med vandstråler og skumlegetøj.
 
Det  blev også til vandreture, hvor børnene overvandt sig selv på vejen op for herefter at komme jublende ned til sidst og råbe: " Vi gjorde det!".  Vi tog også til stranden og var par gange i Paloma Park, hvor den store legeplads var et hit, og de store græsplaner lagde op til forskellige lege og konkurrencer......og kaninjagt! 
 
Det blev til mange herlige oplevelser med glade og entusiastiske børn.....så kan det ikke blive meget bedre. 
 
Vi ses næste sommer! 
 
 
Se billeder fra Sommercamp 2017: