Bookmark and Share     Sitemap
Healing & Velvære
 

Presse og Referencer

Referencer

”Min zoneterapeut anbefalede, at jeg forsøgte mig med TFT hos Marianne, da jeg efter længere tids psykologbehandling mod traumatiseret angst fortsat jævnligt havde meget voldsomme angstanfald. Jeg var virkelig hårdt ramt af angst.

Jeg var noget skeptisk overfor TFT til at starte med, men jeg var omvendt klar til at nu skulle der ske en udvikling, for jeg magtede ikke at gennemleve flere angstanfald.

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop og jeg var ikke længere styret af min angst. TFT har fjernet den negative fokus og fået mig til at se meget klarere på min situation.

Jeg har fået overskud og styrke til igen at tage ansvar for mit eget liv. Jeg kan ikke forklare, hvad TFT gør, men kan blot konstatere, at det virker!

Jeg er blevet et mere positivt menneske og har i dag et afslappet forhold til de ting, mennesker og situationer, som jeg ikke kan kontrollere.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som TFT terapeut. Marianne har en veludviklet evne til at lytte, hun formår at udvise nærvær og empati og jeg har følt mig meget tryg under behandlingerne.

Venlige hilsner
B

maj 2010

Marianne Jacobsen | Stubtoften 8, Ganløse (pr. 1. april også på Bagsværdvej 72B, Lyngby), 3660 Stenløse  | Tlf.: 3151 3638 | info@mariannejacobsen.dk