Vilkår & handelsbetingelser

Nedenstående vilkår og betingelser gælder ved køb af startnummer til Marathon Danmarks serieløb (marathon såvel halvmarathon) arrangeret af Marathon Danmark.

Ved køb af startnummer handler du med

Marathon Danmark

Tlf. +45 2619 1765
www.bricksite.com/marathondanmark
marathondanmark2017@gmail.com
CVR: 42288683
 
Deltagerbetingelser
Et startnummer er personligt, og det påhviler deltageren at være registreret med korrekte personlige oplysninger. Uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation. Overdragelse af et startnummer er ikke muligt.
Startnummer afhentes på dagen ca. 30 min. før løbsstart. Startnummeret skal bæres synligt under løbet. Selvsamme startnummer gemmes til dagen efter, da samme startnummer bæres alle dage, du deltager.
 
Bekræftelse og kontrol af tilmelding
Umiddelbart efter tilmelding / betaling modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Modtager man ikke en kvittering, eller opdager man fejl og mangler ved den, bedes man kontakte løbsarrangørene på mail: marathondanmark2017@gmail.com
 
Startgebyr og betalingsmuligheder
Startgebyr er momsfri jf. dansk lovgivning om momsfritagelse af amatøridræt. Det er muligt at betale med via bank og MobilePay. Senere også andre betalingsmuligheder.
Ved tilmelding fraskriver man sig fortrydelsesretten. Dog kan et startnummer overføres til næste kalenderår.
 
Helbred
Deltagere skal være sunde og raske og mene sig i stand til at fuldføre hele distancen ved egen hjælp. På bagsiden af løbernes startnummer kan deltagerne anføre særlige forhold vedrørende deres helbred.
 
Ansvar
Deltagere bekræfter ved tilmelding, at de er indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives Marathon Danmark
Vi understreger, at du løber på eget ansvar* ligesom tasker + værdigenstande opbevares på eget ansvar.
*Race director kan til enhver tid pille en løber ud af løbet, såfremt vi mener, det er uforsvarligt at løbe videre af helbredsmæssige årsager eller begrundet mistanke om snyd.