Info

Find svar på nyttig information herunder:
Løb hele serien, hver anden dag eller de(n) dag(e), der blot passer dig bedst. Du er til enhver tid velkommen til at opgradere distancen, hvis du blot noterer det.
 
Ruterne:
Ingen af ruterne er DAF-opmålte, men v.hj.a. ruteplanner, GPS-ur, Garmin + en snas, så vi er sikre på, at vi ikke løber for kort - ingen snydes for meter :-)
Alle løbene vil dog være adgangsgivende og efterleve til den danske Klub 100 Marathon, hvis regler kan nærstuderes her: Klub100's løbskriterier
Som tidligere skrevet, bestræber vi os på, at vi finder så velegnede ruter som overhovedet muligt. Så lidt trafik så mulig, men med flotte og inspirerende stier i stedet. Alle ruter vil naturligvis være afmærket, således at alle kan finde rundt uagtet tempo.
 
Depot & Forplejning:
Depotet findes ved start/mål, hvilket passeres på hver omgang, hvadenten vi løber den ene, anden eller tredje rute.
Drikkelse: Vand, sodavand (cola, ananas, abrikos, squash).
Spiseligt: Frugt (Banan, æble, nektarin, ananas, melon, appelsin - kan variere), slik (flere afskygninger - lakrids, vingummi mv.), chips, chokolade. Depotet varierer, men vil altid indeholde det nødvendige.
Du må selv medbringe særlige ønsker, hvis du har sådanne.
 
Tidtagning:
Til alle løb er du selv ansvarlig for din tid. Uret må ikke stoppes undervejs eller have aktiveret pausefunktionen. Desuden er du ligeledes selv ansvarlig for at notere tiden på deltagerlisten ud for dit navn således, at det bliver til en resultatliste, og vi kan udforme et diplom bagefter.
 
Generelt/regler:
Til ethvert løb sættes en skraldepose op nær start (depot), som affald skal i. Affald hører til som indpakning af et produkt, i skraldespanden, i lommerne eller på forbrændingen. Affald hører under ingen omstændigheder til i naturen, tak! (-:
Affald i naturen vil medføre omgående diskvalifikation, så lad vær.
 
Tidlig start er ikke mulig, men vi arbejder heller ikke med strikse tidsgrænser (helst ikke mere end 6 timer - i så fald meld det gerne på forhånd, tak).
Vi arbejder derimod med en start en halv time før hovedfeltet. Typisk vil det være for dem, der løber marathon på +5 timer.
 
Skulle et løb blive aflyst grundet for få tilmeldinger, sygdom eller force majeur, har du ikke krav på tilbagebetaling af startgebyret. Derimod må et startnummer gerne flyttes til et selvvalgt fremtidigt løb ved aflysning (max et år frem).
 
Afbud:
Melder du selv afbud, fraskriver vi os ethvert ansvar ift. tilbagebetaling af deltagergebyret. Meld alligevel gerne afbud på telefon.
Afbud senest inden seriens påbegyndelse, giver dog ret til at skubbe sit løbsnummer ét år. Efter det år, så forpasser startnummeret. Det kræver naturligvis, at du har betalt i første ombæring.
Et startnummer må af ovenstående grund ej heller gives videre til en anden.

Maks. 65 deltagere pr. løb af hensyn til medaljer og depot.