Lån til påske og ferie

Det er altid meget sandsynligt at du har tænkt dig at bruge en ekstra krone eller to i påsken. I påsken og øvrige ferieperioder, bliver der bare brugt flere penge end normalt.  
 
Samtidig er det heller ikke helt usandsynligt, at du også har brugt lidt over almindeligt budget i juletiden. I Norge er der halv skat i december måned, og derfor ligger vores brødre og søstre i nord svært sjældent økonomisk tilbage, efter en lang og dejlig jul. Så heldige er vi desværre ikke. 
 
Der er dog håb forude, hvis du gerne vil have lidt flere penge mellem hænderne over påsken eller til sommerferien. 

Nettet er den hurtigste og nemmeste vej

Du kan nemlig låne rigtig meget, og efter finanskrisen er der masser af udbydere over nettet som tilbyder sig for os danskere. Ved hjælp af Nem-ID teknologien kan du bekræfte og tilsende de nødvendige oplysninger uden at du behøver at fifle med en masse papirarbejde der skal ordnes i en fysisk forhandler eller sendes frem og tilbage mellem jeres indbyrdes adresser.
 
Det gør, at der kan gå mindre end et døgn fra du bare tænker på at ansøge om et lån til du står med en bankkonto der er mættet med penge. De fleste virksomheder låner op til 50.000 kr. ud, men du finder også mange, der låner mere ud end det - for eksempel Santander Bank, som udlåner op til 350.000 kr.
 
Det skulle vist være nok til ferien? Noget andet, der gør nettet endnu mere fordelagtigt, er, at det er langt lettere at få tilkendt et lån hos internet aktørerne.
 
Efter finanskrisen er bankerne mere tilbageholdne, så er du på dagpenge, kontanthjælp eller har en lidt dårlig betalingshistorik, så er det nettet du skal bruge.
 
Du kan læse mere om dine muligheder på nettet på denne side, hvor vi har set nærmere på de faktorer der definerer dine lånemuligheder. 


Skal du på ferie med familien?

En typisk aktivitet i påsken, som bliver mere og mere en del af danskerne traditioner er at rejse. Væk fra det danske vinter- eller kedelig forårsvejr som stadig hærger Danmark på den tid af året.
 
Hvordan bedre kan få en tiltrængt pause i en hyggelig højtid samtidig med man styrker familiebåndet end med en ferie til udlandet? Har du allerede det i planerne, men er usikker på slutdestinationen, så har vi her samlet tre gode, populære feriedestinationer i påsken.


Top 3 feriedestinationer i påsken


1. Thailand
Med sin skønne charme kan Thailand charmere enhver. Thailand ligger ikke langt fra ækvator, og har perfekt varmt vejr året rundt. Vil du gerne sydpå til varmen, men samtidig så langt væk fra Danmark som muligt? Så er Thailand det perfekte. De har smuk kultur i Bangkok, og fantastiske strande i Phuket.

2. De Kanariske Øer
De Kanariske Øer er en klassisk favorit blandt danskerne, og ryger derfor ind på en andenplads på vores liste. De spanske øer tæt ved den afrikanske kyst er det mest populære mål for rejseglade danske familier i påsken. I alt rejser cirka 19.000 danskere af sted, og her tager godt og vel en tredjedel til den kanariske varme.

3. Norge
Norge kommer ind på en tredjeplads som et alternativ til varme og sol. Med sidste chance for ski og sne har Norge fantastisk smukke landskaber og skiløjper til familien, der lige vil nå en sidste omgang inden det er for sent. Det er lige fra Geilo til Trysil til Kvitfjell. Mulighederne er mange, og de er alle familievenlige. God påske!
 
På Termino.dk kan du både sammenligne online lån og se forslag til 10 varme rejsemål i påsken. Der er masser af inspiration at hente. Vi kan afsløre at de ligeledes har Thailand øverst på deres top 10.