Lånemuligheder på nettet

Vi har haft fokus på lån online og ikke mindst dine muligheder som ung.
 
Når du bliver myndig kan du begynde at søge om lån, men der er rigtig mange faktorer der påvirker dine muligheder. 
 
Vi vil derfor se nærmere på disse, da de er meget afgørende for om du bliver godkendt eller ej. Om du får et godt eller dårligt lånetilbud retur. 
 
De mest væsentlige faktorer er følgende: 
 
1. Indtægt
Indtægten er lånefirmaets garanti for at du kan betale pengene tilbage. Uden indtægt, hvordan skal du så betale dine afdrag?
Det er derfor at parametre som månedlig indtægt og rådighedsbeløb er så fandens (undskyld sproget) vigtigt for dine lånemuligheder. 
 
Et eksempel fra den virkelige bankverden viser, at et rådighedsbeløb på 500 kr. mere om måneden, betyder du kan låne 100.000 kr. mere. Ja, du læste rigtigt! Det er så ved boliglån, men betydningen er tydelig. 
 
 
2. Alder
Alderen har altid været en vigtig faktor, specielt når du skal søge om lån på nettet. Læs mere vores artikel om lån som 18 årig. Den vil give dig en klart indtryk af de udfordringer du vil møde hos mange udbydere. 
 
Det er nemlig kun en lille håndfuld firmaer, der tager imod kunder under 20 år. Alder er og bliver en væsentlig faktor - i hvert fald indtil du bliver 25 år. 
 
 
3. Familie/boligforhold
Familie og boligforhold undrer nok de fleste, men det kan faktisk have en indflydelse om du bor alene som 27 årig. Eller om du har en familie med 3 børn. Lånets afdrag er jo ikke de eneste månedlige udgifter du har og dine familie -og boligforhold påvirker dit rådighedsbeløb meget. 
 
 
4. Ejendomme
Ejendomme kan være alt fra hus til bil og meget andet. Ejer du noget af høj værdi, kan det anvendes som sikkerhed og det styrke dine muligheder. 
 
 
5. Eventuel gæld
 
Eventuel gæld er altid en negativ faktor, alt efter størrelsen. Men det er først i det øjeblik den hedder RKI, at du for alvor kommer i bekneb. 
 
Det gør nemlig ikke noget, hvis du har et boliglån eller billån, da de fleste danskere render rundt med dette. Hvis du derimod har lavet flere smålån, vil det kun være dumt at optage nye. Så bør du afvikle de nyere og gå efter et samlelån. 
 
 
Alle de her faktorer påvirker dine lånemuligheder på nettet med en vis effekt. Alle mennesker er individuelle i deres behov og personlige forhold, så du bør altid gøre dit forarbejde grundigt. 
 
Du kan få et godt indblik i dine lånemuligheder via Prisas.dk, hvor du kan sammenligne og sortere, alt efter dit udgangspunkt som forbruger.
 
Har du lyst til at se mere om hvordan du får skaffet dig selv den billigst mulige løsning? Du kan læse om dette på vores side om, hvordan du kan låne penge billigt