Lån for unge

De fleste unge danskere kommer i vanskeligheder, når de skal flytte hjemmefra og betale huslejen og andre faste udgifter selv. Er man studerende vil man typisk have for travlt til et fuldtidsjob og så er man overladt til su'en. Den vil ikke altid være tilstrækkelig.
 
Så har man ikke en opsparing at tage af, kan man blive nød til at låne penge som 18 årig. Det klart bedste vil selvfølgelig være, hvis man har en opsparing, eller et fast job der kan give den nødvendige indkomst.
Alternativt kan man måske få et mindre lån hos sine forældre.
 
At låne penge allere når man er 18 år, er ikke den bedste start på voksenlivet. Ikke desto mindre kan det blive nødvendigt og så er det godt, du har fornuftige lånemuligheder. Du kan dels låne penge som 18 årig i banken, eller hos online lånefirmaer.
 
Det vil i høj grad være nemmest online, hvor kravene er mindre strenge. I banken, vil du typisk møde stor modstand, da du er uerfaren på arbejdsmarkedet og måske ikke har et fuldtidsjob.

Hvor kan jeg låne penge som 18 årig? 

Søger du et lån som 18 årig, er det en god idé at tale med din bank og rådgiver. De har helt sikkert en masse gode råd og anbefalinger til, hvordan det kan løses. Er de ikke til den store hjælp, kan du overveje at lån penge online.
 
Selvom de fleste lånefirmaer kræver at du er over 23 år, er der fortsat lånefirmaer der tilbyder lån til personer på 18 år. Så vil du lån penge 18 år, fortvivl ej. Du kan fortsat låne penge som 18 årig på nettet, du skal bare huske at indhente flere lånetilbud.
 
Her er en række af dem der kan hjælpe dig:
  • Lånio
  • Anna Finans 
  • Nova Finans
  • Lånlet
  • Resurs Bank
Det giver dig de bedste forudsætninger for at finde den helt rigtige løsning, trods din unge alder. Det kan hjælpe dig på vej og sikre, at du søger de rette steder.
 
Mange unge danskere er desværre ret uvidende om, hvordan man bør gribe hele ansøgningsprocessen an. Så her får du 2 af de vigtigste råd: 
 
1. Udfyld mindst 2-3 låneansøgninger
 
2. Sammenlign tilbuddenes ÅOP (ikke renten)