Lån penge billigt / Ansøgningsprocessens 5 trin

Ansøgningsprocessens 5 trin

Ansøgningsprocessen når du skal låne penge er super simpel, hvis du bare følger disse 5 trin. Desværre er det ikke sandheden for mange danskere, der laver mange af de værste fejl man kan begå. 
 
Enten søges der kun ét sted og hvis ansøgningen godkendes, bliver låneaftalen underskrevet. Eller også søger man ikke hos markedets billigste udbydere, hvilket leder til høje ÅOP og låneomkostninger. 
 
Er du i tvivl om hvordan du griber ansøgningsprocessen an?
 
Vi har samlet en guide med 5 trin, der viser hvor nemt og hurtigt det faktisk kan være. Det er vigtigt du griber ansøgningsprocessen an på korrekt vis, hvis du vil være sikker på at ende med den bedste løsning.
 
Det tager lidt tid, men vil bestemt være tiden værd, i form af du opnår en bedre aftale.
 
1. Undersøg markedet for aktuelle udbydere
Der er altid forskelligt hvilket muligheder du har. Om du er 18 eller 25 år. Om du vil låne 10.000 eller 80.000 kr. 
Så få undersøgt markedet og lav en liste med potentielle firmaer. 
 
2. Brug sammenligningssider
Der er mange gode sammenligningssider på nettet, der hjælper dig med at finde det bedste lån til dine behov. Her kan nævnes Lånomaten og FINDINO som to førende finansielle sammenligningstjenester. De giver et detaljeret indblik i de enkelte online banker, deres renter, gebyrer og krav til din som ansøger. Det gør det enkelt at udvælge de bedste muligheder for dig.
 
3. Søg hos de 3-4 bedste
Du bør nu være i stand til at ansøge hos de 3-4 udbydere, med laveste debitorrenter og bedste muligheder for at billigt lån. 
Hvorfor så søge 3-4 forskellige steder? Det kan du læse om HER. Det er nemlig den eneste vej til at finde de laveste ÅOP. 
 
4. Vær tålmodig og sammenlign tilbud
Nu er det igen tid til at sammenligne, men denne gang er det de lånetilbud du modtager. Det er altså konkrete låneaftaler, målrettet DIG og din ansøgning. 
 
Her er mange aspekter at huske på. Er den månedlige ydelse en du vil være i stand til at betale? Hvor er ÅOP lavest? Der er flere overvejelser du bør gøre dig, inden du vælger. 
 
En god hovedregel er at vælge tilbuddet med den laveste ÅOP-sats. Efter den nye lovgivning pr. 1. juli 2020, må ÅOP-satsen maksimalt være på 25%. 
 
5. Underskriv med NemID eller pr. brev
Når du har truffet din beslutning, kan du efterhånden underskrive med NemID hos de fleste lånefirmaer. 
 
Hvis ikke, må du skrive under i hånden og sende aftalen retur med posten. Det vil forsinke lånet et par dage og det er netop hvorfor flere og flere tilbyder dig at underskrive med digital signatur. 
 
 
Du kan forhåbentlig bruges vores 5-trinsguide. Den vil i hvert fald klare dig godt i gennem hele processen.