Nye indlæg

 

Påskelejren i Kroatien

20-04-2017
Træningslejren i påsken gik fint. Vi fløj tidligt lørdag morgen direkte til Split. Allerede samme lørdag kl. 13.00 - 18.00 deltog vi i et internationalt stævne i Split.
Resultatsniveauet var meget forskelligt. Således var der hos senior mænd et vinderstød i kugle med 21.45 m (det 3. længste i år på verdensplan). Vores egne kastere (Liv og Jacob) startede begge udesæsonen fint, idet begge satte PR. i spydkast.
Vejret under opholdet var godt, mellem 19- 21 grader. Fra Hotellet havde vi ca. 1 km til Stadion. En typisk træningsdag startede kl. ca. 6.45 med morgenjog (6-8 km).
Morgenmad kl. 8.00. Kl. 9.30 afgang til Stadion. Første træningspas på stadion fra kl. 10.00- 11.30. Middagsmad kl. 13.30 . Anden træningspas kl. 16.00 - 18.00.
På stadion var der mange forskellige træningsgrupper, så til tider var der trængsel på rundbanerne.
Der var hold fra Østrig, Sverige, Finland, Tyskland og selvfølgelig Kroatien. Blandt de mange atleter som dagligt trænede på Stadion, var der også en verdensmester for kvinder i diskoskast og en af verdens bedste mandlige kuglestødere.
Således havde vi igen med Zlatko på hjemmebane en fin træningslejr i Kroatien. Zlatko nåede da også lige under opholdet, at få arrangeret et møde med formanden for den lokale klub og Formanden for det Kroatiske Atletik Forbund, samt at give et interview til det regionale TV.
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kategori: Klubben

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Harboe
STS
Peer Bagge