Bornholm uge 42

2013-10-20 16:10

Bornholm; UGE 42

Da Abdi og Oliver hørte at Kevin og jeg vil tage til Bornholm for at løbetræne og deltage i 3 små løb på øen så spurgte de om det var muligt at komme med,

Der hvor vi skulle bo i Gudhjem (Danmarks eneste bjerglandsby :)) var der lige plads til 4 personer så de fik ja til at tage med.

Abdi vil gerne over og træne bakker, bla. I Alminding skov og på Hammeren som var med i Etape Bornholm, men næsten alle steder på nord og øst Bornholm er der bakker på over 100 højde meter så der er mange gode steder at løbe.

Udover at morgen løbe så deltog Oliver,Kevin og jeg i et meget lille gadeløb i Gudhjem på bare 2 km men et sjovt løb med bakker og mange sving rundt i de små gade i byen og lang havnekajen. Bagefter var Abdi Præmie uddeler for Viking Atletik. Siden tog vi med Abdi til Alminding for at træne i skoven.

Næste dag, efter morgen løbet, kom turen til Hasle, hvor vi alle 4 vil løbe 10 km fra Etapen, det var sidste gang den vil blive løbet, da havet er ved at tage noget af stien vi løber på, så ruten vil blive lavet om til, sommer hvor den bliver væsentlig hårdere med flere bakker på. På vejen hjem til Gudhjem kørte vi lige forbi Bornholms skibakker for at se om vi kunne løbe der, men det opgav vi de var for mudret og stejle.

START; Hasle 10 km.

Dag 3; blev der morgenløb og så en tur til Hammerhavn for at løb-træne ruten fra Etapen den blev dog næsten 3 km længere da vi løb forkert :) men bakker det fik vi løbet på.

Efter træningen tog vi hjem, og klædt om til løbetøj (Abdi fik lidt at spise,havde trænet ekstra hård i dag) for så at køre til Rønne for at løbe et 5 km natløb rundt i Rønne by, gennem port og smalle gader på brosten med meget lidt lys gennem butikker og med en del udklædte Halloween deltagere, samt forskellig forskrækkelser undervejs (Abdi deltog ikke da der var for stor risiko for at træde forkert)

Rønne; natløb

Dag 4;stod den igen på morgen løb og en tur til Almindingen hvor vi lige blev færdig, da det begyndte at regne voldsomt, så vi kørte en tur hen i Bison skoven for at se om vi kunne få et glimt af de 7 europæiske bison som gik i skoven og ja det lykkes.

Det er store dyr især når de komme tæt på :)

Dag 5; stod bare på morgen løb for der efter at pakke og gøre klar til turen hjem.