Nyt på lånemarkedet

Lånebranchen er en dynamisk størrelse, hvor der hele tiden sker en udvikling. Den er umulig at holde sig opdateret på som forbruger. 
 
Vi giver dig derfor en aktuel status på hvad der er sket i løbet af den seneste periode. For det er ikke så få ting. Faktisk har lånemarkedet ændret sig betydeligt over de seneste år. 
 
Læs mere om de mest centrale ændringer her. 
 

Nye udbydere: Lånio og Lendme

Først og fremmest er der kommet nye udbydere på markedet, bl.a. Lånio og Lendme, der adskiller sig ved at bidrage dig med at finde den bedste løsning. 
 
Det gør de ved, at du med en ansøgning hos dem, rent faktisk ansøger hos 3-7 forskellige banker. Det giver dig de bedste forudsætninger for dels at blive godkendt og dels for at ende med den billigste løsning. 
 
Hos Lånio kan du søge fra 5.000 - 300.000 kr. og skal blot være 18 år
Hos Lendme kan du søge fra 10.000 - 300.000 kr. og skal være 23 år. 
 
Det er altså udbydere der kan hjælpe de fleste danske forbrugere, uanset hvad du skal bruge pengene til. 
 

De mange white-label løsninger

Der er de senere år kommet mange white-label løsninger på markedet, hvor du ansøger igennem disse hjemmesider, men hvor pengene reelt lånet af en anden udbyder. 
 
Det er én af årsagerne til at det kan virke som om der er mange flere lånemuligheder end der i realiteten er. Når man koger alle udbydere ned til kun de firmaer der selv udlåner pengene, vil du opleve at der reelt blot er ca. 15 långivere samlet set. 
 
Mange af disse white-label løsninger vil dog tydeligt markere at de samarbejder med fx. DER A/S eller Basisbank A/S, så der bør ikke være tvivl om det. 
 
Ikke desto mindre er det en interessant tendens og med til at forklare, at der naturligvis ikke hvert år kan komme 2-4 nye långivere, år efter år. Det er typisk ovenstående der er grunden til dette. 
 

Hold dig opdateret

Det er en helt almindelig tankegang som forbruger, at man ikke behøver at holde øje med udviklingen på låne -og rentemarkedet. 
 
Det kan faktisk ikke være mere forkert. For de fleste danskere har et boliglån, hvor du kan spare mange penge, ved at holde dig opdateret på renteniveauet og agere herefter. 
 
Som forbruger der søger internetlån, er det igen afgørende at du har det fulde overblik over mulighederne. Hvordan kan du ellers være sikker på at lave det billigste lån?
 
Brug lidt tid på at læse nyheder og følge udviklingen, hvis du overvejer at søge finansiering. Et grundigt forarbejde kan faktisk spare dig rigtig mange penge. 
 
Tjek vores top 10 oversigt med lånesider, hvis du mangler inspiration til gode sider.