Fordele ved NemID

Vi har opstillet alle de centrale fordele ved NemID som digiital signatur og i forbindelse med lån online. Der er mange grunde til at flere og flere udbyder, begynder at introducere NemID underskrift:
  • Nemt og hurtigt for kunden. 
  • En sikker løsning. 
  • Hurtigere behandlingstid og mindre besvær for firmaet. 
  • Fleksibelt for alle parter. 
  • Underskriften kan ordnes online.

NemID

NemID har på mange måder revolutioneret den måde vi håndterer de digitale opgaver på nettet. Uanset om vi skal i netbanken eller ordne skattearbejde. Nu tyder alt på at tiden er kommet til lånemarkedet på nettet.
 
Alle online låneudbydere har efterhånden taget NemID til sig og tilbyder muligheden for digital underskrift i forbindelse med at aftalen skal underskrives.
 

Lån via NemID - nemt og simpelt

Det er i høj grad det nemme og simple aspekt der er toneangivende, for mange forbrugere. Man skal ikke længere underskrive aftalen fysisk og med brevpost. 
 
Nej nu kan det hele ordnes på Internettet, uden ventetid og administrativt besvær. Med et nøglekort i hånden, kan låneaftalen hurtigt blive underskrevet. 
 
Lån via NemID er på mange måder med til at ændre ved forholdene online og inden længe, vil det sandsynligvis blive en fast forventning husk mange kunder. 
 
Netop derfor må det forventes, at flere lånefirmaer vælger at tilbyde NemID løsningen. For konsekvensen er nem at gennemskue: tabte kunder. 
 
Hvad er det der gør NemID så smart? Vi har opstillet de mest centrale fordele i venstre sidebar. 
 
Men vi vi alligevel gå i dybden med to af de mest centrale faktorer, der gør NemID til en god løsning for begge parter. Man må nemlig ikke glemme, at det også kan være til stor gælde for hver enkel udbyder: 
 

Større sikkerhed

Det er helt sikkert positivt at lån via NemID er nemt og hurtigt, men for pengeinstitutter er sikkerhed mindst lige så afgørende. 
 
Her er NemID et stærk alternativ til de nuværende metoder. Der findes på nuværende tidspunkt ikke en mere sikker løsning, når der skal laves digital signatur. Specielt det faktum, at kun DU sidder med nøglekortet, gør det nærmest umuligt at udnytte. 
 
Det skulle kun være, hvis der er problemer med Java pluginet, der skal til for at køre softwaren. Omvendt det ikke ændrer på, at sikkerheden generelt er god. 
 
Nu er det de færreste breve der går tabt hos Post Danmark, så det er ikke fordi det ligefrem er et usikkert alternativ. Det er bare mere upraktisk. 
 
Når det endelig skal være digitalt, så er NemID det helt rigtige valg, som det kendes fra landets banker, SKAT og borger.dk. 
 

Mindre administrativ besvær

Det administrative arbejde må ikke undervurderes, når en låneaftale skal underskrives. 
 
Firmaet skal have medarbejdere til at gøre dem klar, få sendt dem afsted og behandlet dem, når de kommer retur. Det er ineffektivt på mange planer. 
 
For det første bliver ansøgningsprocessen mere hakkende og for det andet, så bliver den forsinket af posten. Det kan ikke undgås. 
 
Nu har vi slet ikke nævnt de omkostninger der vil være til udprint, blæk, postvæsenet etc. Jo, fordelene er mange og ikke mindst for låneudbyderne selv. 
 
Man kan roligt kalde det en win-win situation. 
 
Lån via NemID