Fakta

Fakta-siden er stedet hvor du kan finde alle de vigtigste informationer om lånebranchen online. Vi gør dig klogere på spændet i løbetid, lånebeløb, alderskrav og meget mere. 
 
Vi giver dig al vores viden og erfaring fra Internetlån på markedet, så du kender til mulighederne og bedre kan træffe den rigtige beslutning. 
 
Lånebeløb
Du kan søge alt fra 100 til 500.000 kroner online. Du finder de højeste lånebeløb hos udbydere som Lånio, Basisbank og Bank Norwegian, mens de laveste beløb kan søges hos udbydere som Vivus og Simbo. 
 
Løbetid
Løbetiden spænder bredt og varierer, alt efter hvor mange penge du søger.  De må beløb laves ofte med løbetider på 15-30 dage. De store lån bliver lavet med perioder på op til 144 måneder. 
 
Markedets laveste løbetid online er 7 dage og den længste er 144 måneder. 
 
Alderskrav
Alderen er en vigtig parameter for udbyderne på nettet. Specielt hvis du er under 20 år. Et mere begrænset antal udbydere kan hjælpe dig, når du er 18-19 år. Ved 20-års grænsen får du en del flere lånefirmaer du kan ansøge hos. 
 
Først når du runder 23 år vil alle muligheder ligge åben for dig online. 
 
Indkomstkrav
Indkomstkravet varierer fra firma til firma. De "små" pengebeløb kræver ikke en indkomstangivelse, mens det vil være tilfældet, ved de større. 
 
Indkomstkravet kan været på alt fra 225.000 til over 300.000 kroner om året. Men ansøg flere steder og du vil hurtigt finde frem til hvem der kan hjælpe dig. 
 
 
RKI (no-go)
RKI er bare no-go generelt. Så står du i Ribers Kredit Information er det bare ikke løsningen at låne flere penge. Længere er den ikke!
 
ÅOP
ÅOP er en forkortelse for de årlige omkostninger i procent - den vigtigste procentsats overhovedet. Det er den du skal være særlig opmærksom på, når du sammenligner tilbud. 
 
ÅOP og andre begreber er beskrevet yderligere på vores side om lånebegreber.