Grønne firmaer og offentlig

Refurb.dk - billige bærbare
Refurb opkøber computer udstyr udstyr, hvorefter det renses og sælges på ny. Dermed bespares miljøet for en belastning ifbm. produktion af nyt udstyr.
 
Måltidskasseguiden - overblik over færdigretter. Sammenlign og find priser på alle leverandørerne af måltidskasser til døren i Danmark.
 

Offentlig / Arbejdsrelateret

Fagmagasinets akasse oversigt - Information om Fagforening og arbejdsløshedskasser

Star.dk - Styrelsen for Arbejdsmarked og rekruttering

Borgerliv.dk - Guide til regler, a-kasser og fagforeninger
 

Arkitekter

constructa.dk - Viborg arkitekter
Constructa er ingeniør og arkitekthus i Viborg, Silkeborg og Bjerringbro og Randers. Fokus er på at have kunden med i hele processen, og lave en løsning som på alle måder båe inkluderer kunden og løser de behov og udfordringer der måtte opstå. Virksomheden løser opgaver over hele landet.

Aarstiderne.dk - Arkitektfirma i Herning
Aarstiderne tilbyder rådgivning til alle faser i byggeriet, og er stærke både teknisk og på den kreative side ift. formgivning og når der skal løses komplekse opgaver.

Kultur og Fritid

Vitaminic - Kulturside om Århus
Her finder du en masse info omkring Århus. Der er gode guides til byen, samt fokus på miljø og kulturelle tiltag.
 
Forbrugstest.dk - Test og viden om forbrug
 
Handelsbyer.dk - nyttig information om handel i Danmark.

Interiør / design

GoDownsize.com - Furniture site with beds, tables, chairs etc. for small spaces. Lots of ideas and tips for space optimization and simple living. You can read about Murphy beds and folding tables like the goliath table, a very clever designed solution. Multi function furniture with dual purposes.
 
SUMOpix.com - fototapeter
Hos SUMOpix finder du foto på lærred, fototapeter, lydæmpende billeder og meget mere. Der laves over 10.000 billeder i egne lokaler ved Brabrand i Århus hvert år. Tjek også deres foto blog.

Garant.nu
Hos Garant finder du ligeledes lærredsbilleder, og du finder også gulve og tæpper til boligen. Der er masser af interiør til den moderne bolig i den mange butikker.

Rumid.dk
Et fint dansk magasin on bolig og interiør. Her kan du finde god inspiration til hjemmet.
 
Boligjournalen.dk
Bolig Journalen er et dansk forbrugermagasin med fokus på hvidevarer, køkkenmaskiner osv. Du finder test af disse maskiner og forbrugertips til boligen.
 
Pelargonium.dk
Et site med masser af gode indretning og designideer til boligen. Du finder en lang række artikler med interessant indhold til hjemmet.
 
Holmrisonline.dk
Holmris er en dansk producent af kontormøbler og designermøbler. Du finder klassikere fra kendte arkitekter som Arne Jacobsen, Poul M. Volther, Verner Panton og flere.

Sommerhusudlejer.dk
Er det sommerhuset du leder efter inspiration til, så bør du tjekke denne side. Her er masser af godt indhold og ideer, som kan bruges i sommerhuset.
 
Markiseeksperten.dk
Godt ste at handle, hvis du skal bruge en solskærm eller markise til terrassen eller sommerhuset. Du finder også professionelle og avancerede varianter med varme og lys samt lysdæmper.
 

Tøjbutikker

 
Katoni.dk
Shoppingportal med fokus på tøj og sko. Udvalget kommer fra et stort antal webshops og shoppingportalen er særlig god, når de bedste priser skal findes.

Luxoliving.dk
Masser af design til boligen. Webshoppen har et varieret udvalg til hjemmet fra mange kendte mærker. Det er skandinavisk design for enhver pengepung.

Ellos.dk
Webshoppen der både har mode og livsstilprodukter. Tøj, sko og accessories til damer, mænd og børn og et stort udvalg af boliginteriør. Til fornuftige priser.
 
LykkebyLykke.dk
Et stort og skønt inspirationsunivers med spændende modetøj fra danske designere. Her bliver du klædt godt på uanset pengepungens størrelse.

Zalando.dk
En af de største og mest kendte online shops. På webshoppen findes tøj, sko og accessories til alle, og giganten er kendt for sit store udvalg og gode service.
 

Hobby og fritid

Nordiskspil.dk
En fin shop med gode spil og underholdning til hele familien. Godt til rejsen, hyggeaftenen og andre gode stunder, hvor et spil er på sin plads.
 
Et hobbysite med mange gode ideer og tiltag. Har du brug for pensler, perler eller andre sager til at komme igang med en hobby, så er de et besøg værd.
 
 

IT nyheder / Services

www.Netkablet.dk
En side med guides omkring bredbånd, domænenavne, wifi, internethastighed og mange gode tips og tricks. Få fx. råd omkring hvordan du optimerer din computer og browser til at surfe hurtigere, og hjælp til opsætning af trådløs Internet og meget mere.

Version2.dk
På version2.dk finder du ligeledes IT artikler, og guides til at få mere styr på din computer, tablets og smartphones.
 
Online backup i skyen. Et dansk alternativ til Dropbox, som giver god service og en brugervenlig brugeroplevelse. Tilbyder udover backup også ekstern harddisk i skyen. Servicen kører med 3-lags sikkerhed og dansk support.
 

Hvidevarer

Her finder du hvidevarer til hele huset til skarpe priser. Whiteaway.se er en del af Whiteaway Group, som også har et norsk site på whiteaway.no. De har det største udvalg af de store brands som Siemens, Bosch, Electrolux, AEG, Zanussi osv.
 
Bosch er kendt som et af de stærkeste brands indenfor hvidevarer, og du finder også støvsugere, kaffemaskiner og andet godt. Det er tysk kvalitet der holder hele livet.
 

Rengøring

Tenko.dk
Rengøringsmidler til privat og erhverv. Særligt gode priser på aftørringspapir, toiletpapir, køkkenruller samt alt til toilet og køkkenafdelingen.
 
Samvirke.dk
Samvirke har en lang række nyttige artikler omkring rengøring af hjemmet. Samvirke har desuden også mange gode guides til hjemmet.
 
Barutren har stort fokus på medarbejdernes velbefindende på arbejdspladsen. Området er Århus og omegn, og fokus er alt fra erhvervsrengøring til industri og offentlige kunder.
 
Gode danske hjemmesider | Østjylland - Denmark