Så er spilleplanen klar for sæsonen 2024. 
Vi starter den 4/4-2024.
 .
 
HUSK AT DU KAN BETALE MED MOBILEPAY PÅ NR. 24249814
(se INFO vedr. kontingent)
 
 Se nyheder vedr. første spillerunde!!
 

Herredag i Sæby Golfklub

"Herredag" er en klub i klubben under Sæby Golfklub. Hvis du ønsker at se Sæby Golfklub's officielle hjemmeside kan du klikke her eller på fanebladet "Sæby Golfklub"

Der kommer af og til forslag til udvalget om diverse tiltag / ændringsønsker mv. - disse kan selvfølgeligt diskuteres løbende, men typisk vil ændringer kunne vedtages på generalforsamlingen i forbindelse med årets afslutning. Emner opsamlet indtil nu se Her- nye forslag modtages mundtligt eller på mail og kommer så med i listen.
  
      
 

Mød nye Golf venner

Spil hver torsdag !!!
 
Er du nye eller gammel i Sæby Golfklub, og har lyst til at spille med andre end dem du plejer at spille med, så har du muligheden i Herredagen.
Er du lige startet med at spille golf, så er der også rigtig gode muligheder for, at spille med ligestillede, ligesom det er muligt at gå sammen med nogle der har spillet i flere år. Der spilles i 3 rækker opdelt efter handicap, så alle kan være med.
 
Se under fanebladet "Herredagen" hvordan du tilmelder dig og hvordan spillet iøvrigt afvikles. Er du i tvivl om noget kan du altid kontakte een fra udvalget.
 
 

Tilmelding

Tilmelding sker uge for uge ved at tilmelde sig i Golfbox senest søndag kl. 20:00.
Du skal angive om du ønsker at spille formiddag eller eftermiddag, og nærmere specifikation af tiidspunkt om eftermiddage kan skrives i bemærksnings feltet (14-16:50).  Hvis man er IT-udfordret og ikke kan få hjælp fra makker, kan man ved henvendelse til Kresten Steen få tilladelse til tilmelding per telefon.
Senest onsdag formiddag vil alle tilmeldte modtage e-mail med start tidspunkt fra Golfbox, start tider vil i lighed alm. bookinger fremgå af Golfbox.
 
Ved eftertilmelding er man selv ansvarlig for at indmelde tid i golfbox samt bestille spisning hvis dette er aktuelt.
 
 

Sæson 2024

I lighed med tidligere, så bliver alle 18 hullers runder tællende runder, og alle tilmeldinger til Herredagen SKAL foretages i Golfbox.
Alle runder vil blive oprettet som almindelige turneringer i Golfbox, og ved tilmelding skal du i bemærkningsfeltet skrive tidspunkt for ønsket spilletid, ellers afgør Herredagens Turneringsleder dit spilletidspunkt.
Tilmeldinger til Månedsafslutninger sker også i Golfbox, og her skal der tillige tages stilling til om man vil spise med - man skal til/framelde for at gennemføre tilmelding til turneringen.


 
 
 
 

Efter tilmeldinger kan undtagelsesvis ske, men for at resultatet bliver registreret og tæller i herredags scoren, så skal det ske ikke senere end onsdag kl. 20..00 (dagen før), og det vil dermed ikke være muligt at eftertilmelde på spilledagen, da det har krævet megen tid på administration. Ved eftertilmelding skal der sendes en e-mail til herredagen@outlook.dk også senest onsdag 20.00.

---------------------------------------

Vi glæder os meget til at se alle fra tidligere år, samt en masse nye - grib fat i dem du kender, som ikke spiller Herredag nu, og tag dem med ud.
 
 
 
Sæby Golfklub | Vandløsvej 50, 9300 Sæby - Att. Herredagen | Tlf.: +45 24249815 | herredagen@outlook.dk