Rusleloff - 10.01.10

# S1: Du gik videre som det mest suveræne hold i gruppespillet blandt andet med en sejr over undertegnede. Tror du på at gå hele vejen?

De to første kampene i gruppespillet passet fint inn i kampprogrammet mitt. Så jeg stilte med ganske sterke spillere i begge kampene. Dette gjorde jeg enkelt og greit for å være sikret videre spill. At jeg slo RBK var bare en bonus.
Hvor langt det kan gå for laget mitt er vanskelig å si. Jeg kan ihvertfall love at vi kommer til å gjøre vårt beste så lenge kampene ikke er for tett på offesielle kamper.

#S2: Hvem ser du som det bedste hold med den største bredde af de 32 hold der er tilbage?

Det er mange gode lag med. Men jeg må si Esbjerg har en vanvittig god stall. De kan nå langt i cupen, bare ved å stille med reserver.

#S3: 17 norske-, 13 danske- og 2 svenske hold er tilbage. Overrasker det dig at Norge har så mange hold med i 1/16 dels finalen, når man tænker på at der var flest danske hold tilmeldt til turneringen?

Det overrasker meg litt at norske lag har gjort det så bra. Selv om vi ikke har så mange aktive lag i Norge, så er det veldig bra kvalitet på de lagene som er med. Å få være med i en slik cup som dette, har gjort at mange lag har stilt med sine beste spillere for å komme til 1/16 dels finalen. At Norge har så mange lag med til 1/16 dels finalen tror jeg betyr at vi tar cupen alvorlig.

#S4: Du ligger nu efter 13 spillerunde nr. 2 i Tippeligaen, i noget der ligner en meget tæt topstrid. Vil vi kun se reserver spille i dine næste kampe, vil du spille med et par 1. holdsspillere, og så gå efter de flotte præmier, ellers vil vi se dig med massere af 1. holdsspillere og så simpelthen gå efter sejren?


Jeg hadde forestilt meg en sesong midt på tabellen. Så at jeg ligger som nr.2 i Tippeligaen er en stor overraskelse. Seriekampene og cupen er viktigst for meg. Siden jeg enda ikke vet hvilke datoer treningskampene kommer på, så vet jeg heller ikke hvilket lag jeg stiller med. Det er alltid kjedelig å bli slått ut av en cup. Så jeg skal gjøre mitt ytterste for å komme langt, så lenge det ikke påvirker seriekamper eller cup
Slay og Andy88