Om mig

 

Min hund King og jeg ^^
 
Navn: Anni Benedikte Hansen
Født: 19 august 1993
Søskende: Vinni og Tommy
 
- Jeg har altid holdt meget af dyr, men især hesten har en særlig plads i mit liv. Interessen for heste startede da jeg ikke var særlig gammel. Da jeg var 4 år var jeg så  heldig, at få lov til at begynde til ridning og interessen har holdt ved lige siden.
I 2003, da jeg var 9 år gammel, fik jeg min første pony, Felix (se under minder). Han fik desværre konstateret slidgigt, så i april 2006 fik jeg min dejlige  fuldblodsaraber, Gazelle, der dengang var 14 år gammel og jeg var 12. - Her startede min forkærlighed til araberhesten.
 
På Gazelle har jeg startet en del springstævner på, optil LB-LA, men i 2008 fik jeg øjnene op for den bidløse ridning og har redet 100% bidløst siden september 2008.
 
I 2007 fik Gazelle et dejligt hoppeføl, nemlig Impala, som i dag snart skal tilrides, hvilket også vil blive gjort bidløst.
 
- Juni 2009 afsluttede jeg 9'ende klasse og derefter startede jeg på dyrepassergrundforløbet på CELF i Nykøbing F. Det afsluttede jeg i juni 2010 med et 12-tal, hvorefter jeg fik læreplads som dyrepasser på Vejrø, som ligger mellem Lolland og sjælland - tættest på Lolland. Her har vi svin, kvæg, kyllinger, får og to islændere - altsammen økologisk og på friland! Her bliver også drævet landbrug, så det bliver også til noget traktorkørsel. Alt i alt et hyggeligt og afvekslende job.
 
På Vejrø har jeg fået mit eget hus, "Jacobsminde", med en kæmpe terrasse og en fantastisk havudsigt! Desuden har jeg 3 jagthunde i baggården, som jeg også passer og går tur med.
I starten boede jeg alene, men nu bor jeg der sammen med et par andre elever - en dansker og en russer.
 
Selvom det er en lille ø jeg bor på, er her altid noget at tage sig til og man kommer aldrig til at kede sig!
 
Tøserne og jeg i Knuthenborg. Fra venstre: Rikke, Mathilde og jeg ^^
Anni Hansen | 4930 Maribo - Danmark | anni-araber@hotmail.com