Om os / Bestyrelsen
Bliv medlem

Adipositasforeningens bestyrelse

Landsformand Birgitte Hansen

Tlf. 28 404 304

info@adipositasforeningen.dk

Bor i Struer. Har en baggrund som højskolelærer og højskoleforstander. Leder af AdiCare, som tilbyder sundhedskurser med fokus på livsstilslidelser som overvægt, stress, højt blodtryk, diabletes 2, nedslidning m.v. Foredragsholder. Konceptudvikler. Arbejder i Adipositasforeningen med udadvendte aktiviteter som foredrag, konferencer, rådgivning af studerende og behandlere. Kontakt til pressen.

  

Næstformand Christina Villendrup Lyng

cl@sundhedspsykologerne.dk

Tlf. 3173 0280

Bor i Allerød. Christina Villendrup Lynge er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet indenfor klinisk psykologi samt arbejds- & organisationspsykologi, og har speciale i psykologiske problematikker i forbindelse med overvægt og madmisbrug..

Hun er privat praktiserende psykolog i Nordsjælland, hvor hun modtager klienter med psykiske problemstillinger såsom fx angst, depression, stress, sorg, krise, madmisbrug/overspisning, tvangsadfærd, parproblemer, og har behandlet klienter henvist fra egen læge.

Christina's tilgang til behandlingen er primært kognitiv, adfærdsterapeutisk med supplement fra det systemiske/narrative og mindfulness metoder.

Hun er medlem af:

Dansk Psykolog Forening og arbejder ud fra foreningens etikregler, samt er underlagt lovgivningens regler om tavshedspligt.

Dansk Sundhedspsykologisk Selskab.

Dansk Psykoterapeutisk Selskab.

Bestyrelsen i Adipositasforeningen.

GoMentor-netværket: www.gomentor.com/da/christinalynge

Psykologbogen.dk

Christina har derudover en bred arbejdserfaring, som rummer flere ansættelser bl.a. som leder og underviser i SAS i en årrække. En erfaring som hun har suppleret med en HD.

 

Bestyrelsesmedlem Per Nielsen

Tlf: 26 28 61 70

Email: info@pernielsen.com

Webside: www.pernielsen.com

Bor i Helsingør. Per Nielsen (36 år) ejer firmaet pernielsen.com, hvis fokusområde og interesse ligger i at hjælpe personer med overvægt/svær overvægts problemer. Mit indsatsområde og fokus til livstilsændring er fysisk træning, kostvejledning og mental coaching. Derudover arbejder jeg som assisterende håndboldtræner, med hovedansvar for planlægning af den fysiske træning i håndboldligaklubben Nordsjælland håndbold. Jeg er også ansat på Nordsjællands grundskole og gymnasium, hvor jeg underviser i idræt. Derudover skriver jeg som sundhedsskribent i 2 aviser, og har et ugentligt radio indslag om træning i radio Nova FM. Jeg er uddannet kostvejleder og fysisk træner.

 

Bestyrelsesmedlem Sanne Larsen

mobil 2257 7315

sanne1975@hotmail.com

Bor i København. Uddannet cand. merc. i afsætning, kostvejleder, helbredskonsulent, instruktør i hulahoptræning med en stor passion for kost og motion. Jeg arbejder med HR i en stor dansk virksomhed, og jeg mener at virksomhederne i høj grad har et ansvar, når vi taler om de livsstilsudfordringer vi står overfor. Sideløbende driver jeg sitet www.sundworkshop.dk, hvor jeg underviser i træning med hulahopring og har udgivet en træningsdvd.     

 
                                                                                                      Bestyrelsesmedlem Charlotte Lorentzen

charlottelorentzen1@live.dk

Mobil 53 46 69 72

Bor i København. Uddannet social- og sundhedsassistent. Har siden 1986 arbejdet i plejesektoren. Har voksenpædagogiks grundkursus og coaching. Nu studerende på diplomuddannelsen i pædagogisk videnskab og sundhed. Er aktiv i bestyrelsen i eventgrupperne.

 

Bestyrelsesmedlem Pia Christensen

piach@life.ku.dk
 
Bor i København. Kandidat i klinisk ernæring. Ph.d. Arbejder som fedmeforsker i Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet. Forsøgsleder og projektkoordinator af det europæiske interventionsforsøg Preview med 2500 børn og voksne. www.previewstudy.com
Forskningsinteresse: vægttabsinterventioner, kropssammensætning under vægttab,status på mikronæringsstoffer hos overvægtige.
Medlem af den europæiske arbejdsgruppe Eular (European League Against Rheuumatism).
 
 
Bestyrelsesmedlem Yoon Lia Keci Frederiksen

yoonf@psy.au.dk
 
Yoon Frederiksen bor i Aarhus, er uddannet psykolog med hoved interesse indenfor sundhedspsykologiske aspekter, herunder psykosociale faktorer i relation til helbredsmæssige udfordringer. Hun blev færdiguddannet i 2008 og har sidenhen arbejdet klinisk såvel som i forskningsregi. Hun ser frem til de opgaver der må komme som medlem af bestyrelsen og er ydmyg overfor den viden der allerede er samlet i Adipositasforeningen og håber hun kan bidrage konstruktivt.

 

 

Adipositasforeningen | Ringgade 115, 7600 Struer  | Tlf.: 28 404 304 | info@adipositasforeningen.dk