Denne blog bruges til at byens nyheder, informationer, opdateringer m.m. og læserne kan eftefølgende kommentere disse indlæg.... Klik på indlægget du vil kommenterer - og skriv i kommentarfeltet! Så hold dig endelig ikke tilbage!
-
-

Folkeafstemning i Nimtofte om Genforeningsstenens fremtidige placering 28. april til 12. maj 2017

16-04-2017 08:46
Nimtofte Borgerforening og Distriktsråd anbefaler, at genforeningsstenen i Nimtofte flyttes til en ny, bedre og varig placering i byen.

Dette sker med det formål at skabe bedre adgangs muligheder samt parkeringsforhold ved Brugsen, skabe bedre oversigtsforhold for trafikken, samt forskønne Torvet i Nimtofte.

Der afholdes derfor en ”Folkeafstemning” i perioden fra d. 28. april til 12. maj 2017, hvor byens borgere får lejlighed til at stemme på, om man er enig i, at det er en god idé at flytte genforeningsstenen, og hvilken alternativ placering man kan støtte.
Afstemningen foregår i Brugsen.

Nimtofte Borgerforening og Distriktsråd har peget på tre alternative placeringer. Ved Midtdjurs friskole på Tøstrupvej, Ved Nimtofte kirke v. Vinkelvej, samt anden placering på Torvet i Nimtofte.


Andre forslag til placering er velkomne og skal fremsendes senest mandag d. 24. april til Nimtofte Borgerforening og Distriktsråd til enten Per Nielsen på mail bir8581@gmail.com eller Verner Stein vernerstein@gmail.com

Forslag om placeringer skal ledsages af foto med præcis placering angivet. Placeringen skal være på offentlig vej og gade.

Læs mere om afstemningen på nimtofte.dk

Nimtofte Borgerforening og Distriktsråd

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

Tak for god takt og tone!
@ Nimtofte Håndværker-, Handels- og Borgerforening  | info@nimtofte.dk