Hvad har vi?

Der er soppebassin med opvarmet vand (28 grader) samt 25 meter bassin med opvarmet vand (24 grader).
 
Der er vandrutsjebane og ikke mindst masser af græsplæne til at hygge på og nyde vejret.
 
Selvfølgelig er der omklædningsrum hvor du skal vaskes inden du hopper i baljen, og kan skylles efter din dukkert.
 
Trænger du til lidt i maven, har vi også en kiosk du kan købe både spiseligt og drikkeligt i.
 
Vi vil fortsætte med at have et fristed for morgensvømmere, børn og unge, aftensvømmere, elitesvømmere og alle der bare nyder livet, græsplænen og det gode vejr. Sæsonen kommer bl.a. til at byde på morgensvømning, aftensvømning, svømmeundervisning (i uge 22 og 23), eftermiddagsdukkerter og måske et event eller to.

Ňbningstider

Åbningstiderne vil være I hverdagene indtil 24/6: fra kl. 15 til 18 fra 27/6: 14-18 Weekenderne fra kl. 13 til 18. Åbningstiderne er fleksible – er det godt vejr kan vi finde på at åbne før – er det skidt vejr kan vi finde på at lukke tidligere. Bassinet er varmet op fra 29. maj – frem til og med 7. august.
 
 

KÝb ALL INCLUSIVE

Tilmeld husstanden ALL INCLUSIVE og kom lige så meget I vil i friluftsbadet Det koster kun 375 kr. for hele husstanden. På den måde bakker du op om vores friluftsbad. Det har vi virkelig behov for, hvis vi skal bibeholde vores solbeskinnede vandhul. Vi skal op på 400 ALL INCLUSIVE tilmeldinger. Så skal vi nok sørge for et hyggeligt event. Prik så lige til naboen, genboen, familien, venner og bekendte og hør om de har fået sig tilmeldt. Tilmeld dig med MobilePay tlf: 92 15 09 22 (skriv Navn, mail og mobilnr.), i kiosken i centret og i friluftsbadet eller i Brugsen.
Mejrup Kultur- og Fritidscenter  | mail@mejruphallen.dk