Møde referater

Jaa som altid på vores møder gik der jo druk i den, kunne man forvente andet haha? Men vi fik da også styr på de grundlæggende forberedelser, mad hvem der sørger for mad, drikke, ølvognen, hvem der køre, billetter (De er købt og bestilt til dem der har betalt), musik osv. men da jannik ligger inde med listen og jeg ikke kan huske alt hvad der blev aftalt må det blive indrykket ved senere lejlighed..
 
Den 24 maj holder vi igen møde på Markskellet 15 hos Anders, Erik og Feje, for at få styr på de sidste ting, så lad os nu se om vi kan holde sprutten lidt på afstand de første par timer indtil vi har fastlagt den endelige plan for DHB-turen hvor der nok skal blive rig mulighed for at drikke sig i hegnet op til flere gange..
 
Men tilbage til det festlige møde hvor Jannik og Bibber holdt festen kørende det meste af natten efter de der ikke var taget hjem var faldet om i stole og sofaer rundt om i huset, Skipper var  forbi med en film fra sidste år, ganske underholdene, i kan se udklip derfra inde i gallriet, hvis det kunne friste..
 
Ja og dagen derpå, de seje fortsatte selvfølgelig festen, hvor nøgne mads endnu engang gav den gas, vi fik desværre ikke optaget optagen denne ellers vældigt spændende tur der endte brat ved birketræet.. Hvorefter vi fik et venligt besøg af politiet, da naboerne vist ikke var helt tilfredse med vores larm. Måske vi skal tage den lidt mere med ro næste gang:-)
 
 
Det var så lidt fra mødet, tak for denne gang Drenge og Bibber, vi ses den 24 der ;-)
 
 
 
 
Venligst indskrevet og formuleret på helt korrekt dansk (tror jeg  nok :-P) Af Fej for Life, bedre kendt som Feje :-)
 
Giv den Gas DHB vi styre for vildt man..
Kontakt