Beskrivelse:

Alt beskrivelsen på denne side er udarbejdet af Wendel (Thybo CF).

Viking SV:

Manageren kaldes Jeppe. Hans rigitige navn er Jeppe Andersen. Jeppe er 15 år. Jeppe er drengen der skabte adobeshoppen, sammen med Cartello BK. Han er en rigtig god logomager, Og har selv lavet logoer helt fra bunden, uden mentor. Han startede med nogle tuts. Jeppe er personen som synes det er træls når Manzy begynder at snakke om sex. Jeppe er virkelig flink pånær når han stopper de sjove diskussioner. Jeppe tager dette team meget seriøst og gør meget for at det skal blive noget stort, Det er også derfor han stopper de sjove diskutioner. Jeppe's idoler er Zeus FC og Wiese IF og grunden til at han kan lide dem er fordi han synes at de laver nogen unikke logoer. Jeppe er også en god bannermager. Hans msn er hotstar@live.dk, og i kan bare tilføje ham, hvis i gerne vil skrive med ham. Han vil helst ikk have at i bare skriver, men heller at i skriver hvis der er noget i gerne vil vide.

Saigon SC:

Manageren kaldes Andy.  Hans rigtige navn er Andreas. Andy er den 11 årige dreng der fandt på idéen med en logo-klan. Han fandt på idéen med hans storebror Wendel (Thybo CF). Andy og hans bror bor i Vietnam og går på en af de bedste skoler i verden!  Andy's hobbyer er Fodbold, Håndbold, Basketball og V-man selfølelig. 
Andy kan også godt lide alt der har med grafik at gøre. I Danmark bor han i Århus. Andy synes godt om hans logoer for tiden
men han synes stadig ikk han er god nok til at være ekspert. Andy's klubnavn
(Saigon SC) fik han fra Saigon hvor han bor. Hans msn er Andwendelbo@hotmail.com.
Det flotteste værk Andy har lavet indtil videre efter hans egen mening kan du finde her.

Thybo CF:

Manageren kaldes Wendel. Wendel er drengen der fandt på idéen med et logo-team sammen med Saigon SC. Wendel er 13 år og er ekspert logomager på B/L. Han har en lillebror (Saigon SC) som også er en god logomager. Wendel bor i Ho Chi Minh City i Vietnam sammen med hans familie. Han er ikke blevet uddanet som logomager af nogen, så han skulle selv finde ud af de basale værktøjer og lave logoer. Wendel er supporter i B/L, så i kan jo bare stille spørgsmål over vman-post. Hans msn er Rager-@hotmail.com og den kan i tilføje hvis i gerne vil skrive lidt med ham. Wendel's yndlingsport er Fodbold og Basketbold. Wendel er Manchester United fan og har holdt med dem, siden han var 5 år gammel. Wendel vil være grafiker i sin fremtid eller starte sin egen fodbold shop, op. Hvis der er mere du gerne vil vide om Wendel, skal du bare spørger ham.

Olympique De Manzy:

Manageren kaldes Manzy. Manzy er personen der har det fedeste fora på hele vman (Logomagernes forum). Han er 11 år men stadig meget moden af sin alder. Manzy er tit online på adobeshoppens chat og er med i den. Han er en rigtig dygtig logomager. Han er uddanet som logomager af Thybo CF, Zeus FC og en lille smule af Viking SV. Manzy lavede det bedste logo i Februar på vman og kom på en stor 2. plads i logo-konkurrencen på BHK's logoskole. Manzy er stor Brøndby og ikke mindst Manchester United fan.

Manzy har sin egen myminicity og støt ham, ved at trykke på nedenstående link:
http://manzyp.myminicity.com/

Etoile Francaise:

Manageren kaldes EF. EF er det nyeste medlem i teamet. Han er 12 år gammel. Han laver rigtig gode logoer. EF har en storebror som også er en god logomager (FC Greenitalia) og en lillebror som ikke er logomager (Etoile Argentina). EF's hobbier er Fodbold, Basketbold og Guitar. EF spiller Basketbold med hans storebror  i en storklub der hedder Skovbakken (og skal lige siges at han er på 1. holdet). Han er en rigtig flink person og sjov at skrive med.
Viking SV, Thybo CF , Cartello BK & Olympique De Manzy