W

Gæstebog

Hvis i vil kontakte mig privat kan i bare sende en mail: pink.rose@live.dk Jeg er altid frisk på at skrive og lære nye mennesker at kende (:
Skriv besked...
Cat (pink-personality)
23/06-2010
Well, jeg er gået over til en blanding af barer og pulver - tror det virker bedre for mig :-) har tabt 600 gram fra igår til idag ;-). Og uden nogen form for motion.
pink.rose
23/06-2010
jeg synes sgu det er sejt du kan holde det stads ud .g. bare drik masser af væske så hjælper det på maven!
Cat (pink-personality)
22/06-2010
Det håber jeg jeg kan, desværre er jeg allerede nu ved at få lidt problever m maven, tror det er alle de kostfibre der er i som jeg ikke er van til. Nu må vi se, det blir i hvert fald max 3 dage denne uge fordi der kommer familie middage.
Pinkrose
22/06-2010
Puh...nupo jeg ville hellere faste end drikke det .g. Jeg kan kun lide deres snackbarer og chokolade replacement baren! Hatten af for dig hvis du klarer det!
Cat (pink-personality)
22/06-2010
Ok, Super, jeg er idag gået igang m nupo, håber det holder, regner m i første omgang, at ta tre dage på nupo og evt gøre det til en rutine, at gøre det 3 dage om ugen. (men det er nok ren ønsketænkning). Først og fremmest en dag af gangen :-)
pink.rose
22/06-2010
hej cat Jeg startede abc men faldt i på tredjedagen så nu kører jeg bare max 800cal helst under 500cal, det er det der virker bedst for mig (:
Cat (pink-personality) | ana-my-guradian-angel@hotmail.com | http://www.freewebs.com/pink-personal...
21/06-2010
Hej Pink.Rose Det ser godt ud med vægten pt. jeg har desværre ikke turde gå op på min i en uge nu, det er ikke så godt, jeg må hellere komme op på den og få det overstået. Er du igag m ABC Bootcampen?? Knus
Pink.rose
21/06-2010
Hej fe! Op med humøret :-) hvis du mangler en at skrive med kan du maile din msn eller nr til mig :-)
feen
20/06-2010
Please, er der nogen på lige nu?? Jeg tuder så meget, tror ikke jeg kan klare det her mere. Har de dummeste tanker, ved slet ikke hvad jeg skal gøre. Jeg vil ikke være tyk mere. Jeg kan ikke klare det. Har taget 10 kg på, og kan ikke mere nu... Turder ikke engang at bede om hjælp mere. . . Tuder så meget.. Please, nogen der gider give mig en hånd. Jeg beder jer VIRKELIG fra mit inderste. VIl give ALT for at få det godt igen. Jeg ønsker kontrol igen. Kan ikke leve såan. Please - nogen.. en eller anden, .. Please. Ve slet ikkw hvad jeg skal gøre.. kan ikke engang få mig selv ud af løv mere. Der er intet der virker. Jeg skal måske bare være tyk=?? eg vil ikke mere. Sødde Ana, hvor er du.. jeg kan ikke klase mit liv uden dig. Der er gået et år, er jeg ikke nok straffet nu.. ville ønske jeg kunne dø, undskyld undksuld jeg skriver det, men kan ikke mere. . enten eller. og jeg vil ikke være tyk .. Og slet ikke på min fødselsdag..
Vic
19/06-2010
Ja, jeg har lige set THIN på youtube.. underligt var det.... den fik mig til at tænke på, om det virkelig er dette her jeg vil. Jeg har jo været igennem alt det det 2 gange, og jeg gør jo alt for at komme tilbage på det punkt, et eller andet sted. Og dog - med mig er det lidt anderledes alligevel; jeg har det hård NU, jeg lever med vrangforestillinger og har svært ved at acceptere at mit bmi er på 20 osv. De anoretikere der bliver raske, har for det meste et andet billede af den anorektiske verden. Men jeg synes bestemt ikke det er sjov med alle de kampe vi har. Jeg har ikke brug for at være ekstremt tynd eller syg - det vil jeg ikke. Jeg har altid haft ana som en kontrol, som faktisk ikke gik ud over maden, selv om den kom til det. Jeg vil ikke være tynd og lækker, og alligevel, kan jeg ikke klare at være så stor. Jeg er ikke ude på at ende i den syge tilstand, selv om jeg godt ved at jeg på et tidspunkt vil, hvis jeg VIRKELIG vælger at gå tilbage. For det kan jeg, når som helst uden støtte. Jeg tror bare jeg er i et dilemma, som mange herinde måske er - Jeg tror at vi herinde er et spørgsmål om tid til hvornår vi finder vores HÅB så at sige. Den dag har vi ikke brug for at lade som om at vi stadig er eller vil være anoretikere. Jeg ved stadig ikke om jeg har lyst til at give slip på den virkelige verden, eller om jeg stadig vil give slip på ana - for mig er det alt eller intet selv om jeg skriver jeg gerne vil begge dele: altså have kontrol, være glad, være pæn og usynlig, samtidig med at have ana, og samtidig med at have hele verden som jeg har den. Jeg ved ikke om jeg kan få begge dele, det ligner det ikke, for jeg kan jo ikke engang spise en kage den dag i dag - nok er jeg på et stabilt bmi, men jeg spiser som jeg altid har gjort, (bare i store mængder), og ja.. jeg har det dårligt. Den dag Jeg giver slip, er den dag 1-2 kg ikke betyder så meget, ( bortset fra den moderne verdens normale imageforestillinger osv), den dag jeg kan tillade mig selv at bage en kage efter en opskrift og rent faktisk spise af den. Og den dag jeg er tilbage i kontrollen, er den dag jeg ikke har LYST til at spise, ikke den dag hvor jeg ignorere maden fordi jeg vil forbrænde det jeg spiste i går.. Ved det er mærkeligt det jeg skriver - jeg ved egentligt ikke hvad jeg vil sige med det her, bare lige så I har mine tanker omkring det..
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 [ 81-90 ] 91-100 101-110 111-120 121-130 131-140 141-150 151-160 161-170 171-180 181-190 191-200 >>
pink.rose  | pink.rose@live.dk