H

5-dages fiberkur
(kopieret fra anden hjemmeside)
 
Denne kur er enkel at gå til og forholdsvis nem at overholde, da du får lov til at "synde" i weekenderne. Den kræver dog, at du overholder den til punkt og prikke og det er vigtigt, at du rører dig mere end du normalt gør, samt spiser dine daglige vitamin- og mineralpiller, så du ikke tærer for meget på dine depoter i kroppen, ud over selvfølgelig dine fedtdepoter.

Evt. kan det være en god idé at trappe op med fiberpillerne, så du f.eks. starter med 4 i stedet for hvor der er anvist, at du spiser 6, da din mave godt kan finde på at "slå knuder" når den skal vænne sig til den nye dosis af fibre.

Det kræver selvfølgelig viljestyrke, at du KUN må få som beskrevet neden under, da vægttabet afhænger af den følges så nøjagtig som muligt. Føler du trang til andet under kuren, så sørg for at spise så fedtfattigt som muligt, eller evt. drikke et glas kærnemælk, da det virker mættende.

VIGTIGT
Du SKAL drikke minimum 2-3 liter vand dagligt.

Der kan bruges mange forskellige fiberpiller, f.eks. kan du bruge de fiberpiller Matas sælger - det behøver ikke være de dyre, men deres egne kan sagtens bruges og er billige i indkøb

Mandag - fredag

Morgen

1 glas

Kærnemælk

6 stk.

Fiberpiller

1 stk.

Vitamin- og mineralpille

Formiddag

1 glas

Kærnemælk

1 stk.

Frugt

Middag

1 glas

Kærnemælk

120-150 gram.

Kød, fisk eller fjerkræ, tilberedt

40-60 gram

Tilbehør, som f.eks. rødbeder, syltede agurker o. lign.

1/2 skive

Groft rugbrød

Eftermiddag

1 glas

Kærnemælk

6 stk.

Fiberpiller

1 stk.

Frugt

Aften

1 glas

Kærnemælk

6 stk.

Fiberpiller

1 stk.

Frugt

Weekend

Her må du spise som du plejede at gøre.