Forlænget suspendering og refundering af billetter til Institutmesterskab

VM Dans refunderer købte billetter til Institutmesterskabet og suspenderer fortsat vores aktiviteter til og med mandag den 30. marts 2020

Situationen vedrørende smitterisikoen af COVID-19 virus i Danmark er fortsat alvorlig. Regeringen har på et pressemøde tirsdag den 17. marts 2020 kl. 19.00, bl.a. forbudt indendørs sportsaktiviteter foreløbig til og med mandag den 30. marts 2020. Disse retningslinjer følger VM Dans naturligvis, hvilket betyder, at suspenderingen af samtlige aktiviteter hos VM Dans nu gælder til og med denne dato. Under disse pt. gældende retningslinjer genoptager vi således vores aktiviteter tirsdag den 31. marts 2020. VM Dans vil naturligvis også følge fremtidige påbud fra regeringen og evt. udvide suspenderingsperioden, hvis vi får påbud herom.

VM Dans udvider dansesæsonen for alle medlemmer
Som vi tidligere har informeret vores elever om, udvider VM Dans dansesæsonen således, at vores aktiviteter fortsætter hele juni 2020. Når vi igen må fortsætte vores aktiviteter, informerer vi alle medlemmer om, hvorledes dansegangene helt præcis bliver afviklet.

Ved ændringer i ovenstående vil dette blive informeret via mail, kommunikeret ud via vores hjemmeside www.vmdans.dk samt vores profil på Facebook og Instagram.

VM Dans refunderer købte billetter til Institutmesterskabet
I forbindelse med at regeringen indførte en anbefaling om, at alle store arrangementer med mere end 1000 mennesker skulle udsættes, valgte vi naturligvis at udsætte VM Dans Institutmesterskab, der var planlagt lørdag den 7. marts 2020 i Ceres Arena. I forlængelse heraf informerede vi alle, der på forhånd havde købt billet, om at billetten ville gælde, når vi kunne fastlægge en ny dato for afholdelse af Institutmesterskabet. Vi må dog nu erkende, at sådan som situationen udvikler sig, er det efterhånden meget uvist, hvornår vi kan afholde arrangementet.

VM Dans vælger derfor nu at refundere alle forudbetalte billetkøb til Institutmesterskabet. Dette gælder naturligvis både indgangsbilletter, bordreservationer og madbestillinger. De som har købt billet online med betalingskort, vil i løbet af nogle dage automatisk få refunderet købet på det betalingskort, man brugte ved onlinekøbet. De som har købt billet kontant i VM Dans receptionen, skal henvende sig i receptionen, når vi igen må åbne danseskolen. Her kan man naturligvis få kontante køb tilbagebetalt mod fremvisning af billetten.

Vi ved i skrivende stund, grundet situationen, ikke hvornår det er muligt at afholde Institutmesterskabet. Vi informerer omkring dette, når vi ved, hvornår påbuddet mod afholdelse af store forsamlinger ophæves.

De bedste hilsner,
Mads Vad og VM Dans teamet
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk