Minibørn 3-5 år med start den 24. oktober 2018

Holdet træner hver onsdag kl. 16.05-16.50 i sal 1 hos VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V.
 
Læs holdbeskrivelse nedenfor og tilmeld dig til en gratis prøvetime HER
 
OBS: Man betaler 100 kr. i depositum, se nedenfor.
HOLDBESKRIVELSE
- Populære børnedanse og MGP
Dans for de mindste. Med udgangspunkt i kendte, sjove og seje børnesange, lærer børnene de grundlæggende danse via leg og små koreografier. Børnene får motion, de lærer at koncentrere sig samt at modtage undervisning. Mads Vad har udviklet forskellige danse specielt til denne aldersgruppe, som sikrer, at børnenes motivation er helt i top samtidig med, at børnene lærer at danse. På alle børnehold gør vi hos VM Dans meget ud af, at motivere børnene igennem undervisningen samtidig med, at der er en sund, god og positiv disciplin. På dette hold underviser Anders Koch, der har stor erfaring med, at have med børn at gøre. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse. Børnene lærer kendte børnedanse og danser til musik fra Ramasjang og MGP. Det er bare så sejt.
 
Se video om børnehold 3-9 år KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 305,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen, når du starter i oktober, består af 29 dansegange incl. Afdansningsbal. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V
 
 
Tilmeld dig til en gratis prøvetime HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk