Disco Fever Horsens

Ny sæson starter i august 2019, uge 33.
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- De fedeste danseserier til den lækreste musik

Disco Fever er for dig, der enten husker 70'erne eller gerne vil have oplevet dem. Vi sender dig "Back to the 70´s", når vi underviser dig i Disco Fever. Man danser uden partner, får rytme og god motion til lækkert musik. Så kom og dans til "Stayin' Alive", "Night Fever" og få gang i Travolta-hofterne. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde. Undervisningen bliver tilrettelagt således, at alle kan være med – der er garanti for en fed time. - Holdet er både for mænd og kvinder :).
 
Du har som VM Dans medlem i Horsens mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Du er således velkommen til at flekse til et andet hold i Aarhus, Skanderborg eller Randers, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag i Horsens.
 
Se video om alle hold i Horsens KLIK HER
Se video om voksenhold - dans uden partner KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Horsens, HåndværkerForeningen, Allégade 16A, 8700 Horsens
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 33. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk