DancePower Horsens

Ny sæson starter i august 2019, uge 33.
 
Se info om holdtider m.m. samt reserver plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
 
HOLDBESKRIVELSE FOR SÆSON 2019/2020
- Forbrænd masser af kalorier på 50 minutters dans!

Kender du det med, at man får meldt sig ind i et fitnesscenter, men aldrig rigtig får det brugt? På DancePower kommer du til at glæde dig til at komme afsted hver uge! Træningen er speciel tilrettelagt af vores specialist Anders G. Jensen, der både er ekspert i træning og fitness samtidig med, at han er en super danser! Anders er tidligere sportsdanser og en fornøjelse i sig selv. På holdet vil der være danseserier til fedt musik og fysiske øvelser. Alle voksne kan være med - kræver ikke danseerfaring.

Du har som VM Dans medlem i Horsens mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Da vi kun har DancePower om torsdagen i Horsens, er du således velkommen til at flekse til et andet hold i Aarhus, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag i Horsens.
 
Se video om alle hold i Horsens KLIK HER
Se video om voksenhold - dans uden partner KLIK HER

Vi glæder os til at se dig!


Vigtig information
Depositum: Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris & rabat
Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime.

Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Gallafest. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs venligst handelsbetingelser vedrørende regler om betaling og rabatter HER
 
Undervisningssted
VM Dans Horsens, HåndværkerForeningen, Allégade 16A, 8700 Horsens
 
Ny sæson starter i august 2019, uge 33. Du kan se info om holdtider m.m. samt reservere plads til en gratis prøvetime HER
 
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk